| Secretkkk a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsuri cit mai concrete. Am 16 ani sunt impreuna cu prietenul meu de jumate de an, totul merge bine nu mi-a dat niciodata motiv de gelozie, nu ne-am certat niciodata...toti ai lui ma cunosc si sunt de acord cu relatia noastra, doar ca ai mei sunt impotiva(inca nici nu l-am spus, dar stiu ca vor fi impotiva). El vrea ceva foarte serios(chiar ceva de genu mereu impreuna si eu imi doresc asta). Ma asteapta sa termin de invatat, doar ca intre noi e o diferenta de virsta eu 16 ani- el 24 ani si intelegeti ca isi doreste sa facem dragoste, eu sunt virgina si nu stiu ce sa fac. Ajutati-ma va rog cu citeva sfaturi!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai asteptati un pic, macar un an si jumatate, pana depasesti tu varsta de 17 ani si jumatate, asa incat sa nu mai ai risc crescut de cancer de col uterin. Daca e adevarat tot ce spui, te va astepta fara probleme, mai ales cand ii vei explica ca e important pentru sanatatea ta.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu face sex cu el ca o sa regreti. Cei de varsta lui se pricep de minune sa fraiereasca pustoaice.

Trage cat mai mult de timp!

| Alina_9354 a răspuns:

Doamne... e cam mare diferenta si mai ales daca nu stiu parintii tai de el te sfatuiesti sa nu-ti incepi viata sexuala cu el! O data si o data vor afla de el si decat sa afle ei mai bine le spui tu! Te cred ca el vrea ceva serios, are 24 de ani dar nu fa greseala asta, dupa o sa-ti para rau...parintii tai sunt cei mai buni prieteni, ei sunt singurii care iti vor binele!

| pau2009 a răspuns:

Daca crezi ca parintii tai se vor infuria, nu risca, asteapta pana la 18 ani ca sa nu cumva sa-l dea in judecata pentru ca tu esti inca minora. Viata sexuala, daca tu esti pregatita, fa-o dar ar fi bine sanu afle prea multi. succes si iubiti-va mult. Nu te mai gandi la diferenta de varsta, iubeste!