| PSHYCH8DYLLIC a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati. iubesc un baiat foarte mult, dar pe o parte il urasc pentru ca m`a dezamagit si il credeam astfel, s`a chimbat foarte mult, s`a racit fata de mine si vreau sa il uit, va rog niste sfaturi. puppy dog eyes

Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| OnlyGirl a răspuns:

Stiu cum e draga am patit-o si eu, dar am trecut peste asta sti cum? nu m-am mai uitat in spate lasa-l asa sunt toti baieti te amagesc atat de mult pana nu mai poti comportate si tu rece cu el si gandeste-te la clipele in care ai suferit din cauza lui fal sa sufere si nu te uita in spate...succes sper sa poti sa-l uiti pe nesimtit

5 răspunsuri:
| bianka93 a răspuns:

Po. dakail iubesti inkearka sa ii demonstrezi asta...inkearka sa ii spui ce te deranjeaza la el...si poate atunci va reusi sa fie la fel ca inaintetongue

| wnikon a răspuns:

Cum poti sa si iubesti si sa urasti nu inteleg asta.

| foxi a răspuns:

Intre iubire si ura e un pas mic! Un alt baiat te face sa-l uiti pe respectivul!

| oana25_1027 a răspuns:

Acelasi lucru mi se intampla si miecrying

| raluca_6175 a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai dar eu am 22 si am invatat destul de multe pana acum si probabil mai am de invatat. Daca te iubeste o sa iti dai seama (din gesturi nu vorbe), daca nu inseamna ca nu merita. Distreaza-te si gaseste pe altcineva (cui pe cui se scoate), crede-ma am avut o relatie de 3 ani si m-am despartit si am suferit f mult pana am gasit pe altcineva, daca nu merge nici aia mergi si mai departe, nu merita sa stai dupa nimeni, viata trebuie traita... e cel mai simplu de uitat.Bafta!