Nu'l suna, lasa-l in pace pana te va suna el sau va veni la tine, te asigur ca te va suna pana diseara el, se poate sa nu ii mearga netu si sa joace un prieten de'al lui la BurnBunny, probabil ca l-ai prins si tu intr'o postura mai proasta si nu a facut altceva decat sa il enervezi mai tare, sfatul meu e sa il lasi in pace pana se mai linistete, apoi lucrurile vor revenii la normal.
Tot tu l-ai suparat saracul baiat, vai, vai, vai...lasa-l sa te sune nu fii proasta(cum te-a facut el), u nu i-ai facut nimic, el trebuie sa se scuze pentru cum ti-a vb
Aici el are dreptate:daca stiai ca nu are net nu avea nici un motiv sa te minta, pe hi5 lui era prietenul! Dar nici el nu trebuia sa-ti vorbeasca asa urat, dintr-o greseala nu meriti asemenea cuvinte! Asteapta sa te caute el, tu ai facut destule
Lasa-l in pace. daca te va iubi va veni el la tine.arata`i indiferenta ta ca sa-l faci sa sufere eu nul-as ierta dp tot ce ti-a zis.
Uite parerea mea:daca sunteti de 3 ani si jumate nu-i neaparat sa va despartiti cel mai bine ar fi va intalniti odata fata in fata si sa-i spui:mai noi suntem de trei, nu ca vreau sa ne despartim dar nu sunt proasta ta sa imi inchizi telefonul. pur si simplu te-am vazut pe hi5 si am crezut ca esti tu.nui nevoie sa te enervezi si sa ma faci proasta ca nu rezolvi nimic. tu ai impresia ca daca suntem de cativa ani impreuna gata ai dreptu sa te rastesti la mine.chiar nu am nevoie de asta.doar nu ti-am dat cu parul in cap? tu trebuie sai arati cine esti ma refer la faptul sa fii mai tare nu ca o tata sa tipi sa te auda toata strada sau unde vrei tu sa aiba loc dicutia, vorbesti calm ca si cum ai vorbi cu o persoana necunoscuta, trebuie sa vina el la tine.nu te te lasa vrajita de el ca dupa aia daca te vede asa ca ii accepti toate mofturile o sa te manipuleze cum vrea el.scurt si la obiect. sper ca ti-am fost de ajutor :* si te rog chiar nu te lasa manipulata de el ca nu o sa fie bine.
Buna!
Ohh, cred ca ar trebui sa astepti sa se calmeze. Nu de alta, dar apoi risti sa se enerveze si mai tare. Sunt sigura ca, dupa ce ii va trece, te va suna inapoi.
papa!
Pai deocamdata trebuie sa il lasi sa se linisteasca e ceva trecator dar a mai facut asa mai a vorbit cu tine asa tia mai inchis telu oricum faza cu inchisu telefonului nu-i de bine eu am patit ceva de genu mai mult cu faza cu telu si n-a fost de bine ma gandesc ca te gandesti tu ce s-a intamplat dupa ar fi bine sa il lasi sa se calmeze nai de ce sa iti ceri scuze fate ca il crezi crear daca ai dubi ca na la urma daca vrea saa vb o sa te sune si o sati zica sal ierti ca a fost nervos
KidutzuLuvv întreabă: