| porto89 a întrebat:

Va rog help! dupa o relatie de 2 ani jumate ne-am certat dintr-o prostie bninteles s-a mai intamplat aa ceva dar ne impcam imediat avand in vedere faptul ca suntem foarte orgoliosi si incapatanati e a 3 zi in care ne vb doar la misto o data pe zi maxim de 2 si de vazut nici vorba.acum am intrat in panica laughing sa va spun de ce. au trecut 3 zile daca las orgoliu la o parte si las iar de la mine si vreau sa ne impacam e foarte posibil sa ma urmareasca gandu multa vreme ca incepuse sa se obisnuiasca fara mine din moment ce a putut 3 zile sa stea fara mine fara bagari in seama etc ( chiar daca mai recunoastea izolat ca ii e foarte dor de mine). varianta a 2 ar fi sa mai las timpul sa treaca cum aveam de gand initial si tot ea sa ma sune sa ne impacam dar ma gandesc cu groaza ca vor mai trece 2 3 4 5 zile si nu se va intampla nimic si atunci chiar ca nu mai am ce sa repar.imi cer mii de scuze pentru exprimarea mea cam dezordonata dar cine a inteles il/o rog din suflet sa-mi dea un sfat va pooop

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa nu fii atat de orgolios in dragoste,cand iubesti esti una cu persoana iubita, te doare pe tine, o doare si pe ea.Mergi si impaca-te, repede.Si,in ce priveste gandul ca a inceput sa se obisnuiasca fara tine, daca te impaci si totul e bine, e usor.Va veni un moment cand sau iti va spune, sau vei intelege ca in aceste 3 zile i-a fost greu fara tine.Eu stiu despre ce dragoste e vorba si din cauza asta insist, mergi si impaca-te.E rau cu rau, dar mai rau e fara! Si sa fiti foarte fericiti!

9 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Voi trebuie sa faceti primul pas. Nu mai fiti asa orgoliosi.

| porto89 explică:

Am uitat sa mentionez ca m-am jurat ca ne despartim si chiar daca las orgoliu la o parte trebuie sa fiu prea prost sa i zic sa ne impacam

| porto89 explică:

2 sfaturi diferite sa moara tata I don't want to see mersi mult pana acum baieti

| porto89 explică:

In functie de decizia viitorul meu o v-a lua intr-un sens sau altul...@ visele sunt sacre u ai idee ce poveste de dragoste avem si cat ne iubim? nu a trecut o luna sa o pun la incercare dar in acelasi timp sfatul tau e si foarte interesant.pfoaaiiiii de capu meu in ce situatie sunt

| porto89 explică:

Daca a zis fratele greece nu mai am ce zice mersi frate

| ofataoarecare a răspuns:

Eu zic ca orgoliul asta si incapatanarea asta a ajuns deja prea departe:-) eu zic sa va dati intalnire (sa faci tu primul pas) si sa vezi cum reactioneaza ea. daca are acelasi comportament, gesturi, daca e bucuroasa ca te-a vazut etc.si daca vezi semne pozitive atunci stabiliti amandoi sa lasa-ti orgoliul si incapatanarea pentru ca astea vor distruge pana la urma relatia si sa va intalniti mai des, sa discutati normal fara sa va incapatanati etc. daca semnele sunt negative atunci inseamna ca poate in acel timp in care a stat fara tine i-a placut (deci i-a placut distantarea fata de tine) ori in acel timp s-a indragostit de altul si nu stie cum sa iti zica sa va despartiti:-)
Noroc! Pe scurt, incearca sa lasi si tu in continuare orgoliul si incapatanarea pentru ca o sa iti distruga toate relatiile pe care le vei avea:-)Sper ca te-am ajutat:-)

| ofataoarecare a răspuns:

Trecutul e trecut, prezentul e prezent:-)

| smile21 a răspuns:

Sti cum sunt fetele ele fac in asa fel sa para ca nu le mai pasa si asteapta sa faca baiatul primul paswinking si eu sunt fata si fac la felbig grinhappy eu zic ca ar fi bine sa i zici sa va impacati dupa 2 ani jumate sa va certati nu are rostwinking deci treci la treaba si lasa orgoliu deoparte happy Succes!

| ViseleSuntSacre a răspuns:

Mai bine lasi timpu sa treaca. Poate era necesara o pauza in relatia asta, parerea mea, asa isi va da seama daca te iubeste sincer, sau daca e doar o simpla obisnuinta.

Multa bafta.