| Mihai_3714 a întrebat:

Va rog HELP: Nici nu stiu cum sa incep. Sa spunem ca imi place de o fata foarte mult, i-am spus acest lucru in urma cu doua luni si mi-a spus ca ma considera dragut dar nu vrea sa aiba o relatie acum pentru ca are probleme de familie. De atunci vb tot timpul pe mess dar nu foarte serios iar la scoala cand o vad ne zicem doar buna, cmf si gata pa.

Intr-o zi am venit la ea in clasa am deschis usa iar cand am vazut-o i-am spus buna si dupa aia m-a strigat cineva asa ca m-am intors, ea a venit si sa rezemat pe usa si m-a intrebat ce mai fac. Felul in care a venit ma face sa cred ca sa razgandit dar e cam timida... dar daca ea este timida eu sunt si mai timid.

Cu ce vreau sa ma >>sfatuiti Vreau ca intr-o zi chiar maine sa vb cu ea si sa i spun ceva de genu: ``Nici nu stiu cu ce sa incep`` si dupa aia sa o sarut ca sa vad reactia ei sau sa o pun sa inchida ochii cateva secunde asa in gluma si sa o sarut...

ma rog... m-am cam saturat sa astept asa ca vreau sa stiu daca ce o sa fac este bine sau o alternativa cale. Multumesc dau funda. eu am 16 ani si ea la fel

3 răspunsuri:
| AbC_4616 a răspuns:

Ar fi dragut sa o saruti...asta daca si ea te place.
Cel mai bine ar fi, dupa parerea mea, sa vorbiti despre asta si sa lamuriti totul.Pentru ca daca o saruti si te va respinge te vei simti prost.
Incearca sa nu vorbiti pe mess.ci face to face. pare mai sincer happy
Bafta!

| neamtzu92 a răspuns:

Ma baiatule chestile astea nu se fac la scoala, o chemi undeva dupa ore sa iesiti la un suc/cafea/plimbare etc si pe drum o prinzide mana, o strangi in brate sa vezi ce intenti are si ea si iti dai seama din reactiile ei daca are rost sa continui sau nu happy

in timp ce stai cu ea incearca sa glumesti sa razi dar sa nu faci glume pe seama ei happy. e foarte important sa vorbesti sa nu taci ca mutu.

sper sa te fi ajutatwinking
mult succes

| CHIsU a răspuns:

pai io...as mai intreba-o odata pe ea in felul asta:
Buna cf?
ea-bine u?
uite. vreau sa te intreb ceva. daca un baiat ti-ar zice sa fii cu el tu ce ai zice?
Ea-pai? depide cine e.
si daca acela as fi eu? tu ai spune DA sau NU
SI GATA.GARANTEZ EU.LA MINE A MERS!