Intalneste'te cu el si spune'i ca il iubesti! Aveti vreun prieten comun? Daca da, roaga'l sa te ajute... Spune'i sa'l scoata pe prietenul tau in oras si vii si tu sa te intalnesti cu ei peste cateva minute.Cu siguranta nu va pleca asa cu una cu doua. Daca te iubeste cu adevarat va fi de acord sa vorbeasca cu tine.Sincer e pacat ca o relatie frumoasa sa se destrame din cauza unor prostiNu stiu, in fata lui tipa si spune'i ca il iubesti daca asta vei simti in acel moment.Si daca tot nu te crede.Increderea e foarte importanta intr'o relatie.Are cumva dovezi ca tu ai facut ce a zis colegul ala al tau? Daca n'are nu ar trebui sa se indoiasca de tine.Si.plus de asta daca te iubeste cu adevarat nu ar trebui sa creada pe altcineva.Sincer...Off imi pare rau de situatia taSper sa se rezolve cumva odata si odata! Succes!
Pai parerea mea ar fi sa-l pui in fata pe pr tau cu acel coleg si sa-i zici colegului"ce tot ai cu mine?" si apoi sa zici "tu nu intelegi ca eu il iubesc foarte mult pe el" si iti dai seama ce va simti fostul tau pr sau cel putin asa ma gandesc eu:X
si ar trebui sa vorbesti cu el sa nu se mai ia dupa gura lumii ca e super rea si sa aiba mai multa incredere in tine
sper ca te-am ajutat
Bye