| Eusinimenialtabuzz a întrebat:

Va rog Help. Povestea Mea:Sunt doi baieti minunati, frumosi, iubitori, unul acum este in primul an la facultatea de chimie iar celalalt clasa a 12 la liceul Stintific sunt foarte frumosi atat exterior cat si interior, ma iubesc enorm si stiu si eu tin la ei dar faza naspa e ca m-am indragostit ca o proasta de un baiat ff afemeiat care nu il intereseaza doar distractia, bautura nimic de vitor intalegeti? il iubesc dar nu e genul meu ce sa fac? eu sunt mai linistita imi place distractia dar maxim de 4 ori pe luna nu in fiecare zi si el asa este

Răspuns Câştigător
| didiDia a răspuns:

Sa inteleg ca la cei doi baieti minunati si cu o gramada de calitati tii doar ca la niste prieteni dragi si atat, in schimb pe cel afemeiat caruia ii plac distractiile il iubesti? Daca da, parerea mea sincera e ca ar fi indicat sa nu le dai sperante desarte celor doi daca ii vezi doar ca pe niste prieteni/amici dragi. In acelasi timp, te-as sfatui sa-ti iei gandul de la al treilea baiat pentru ca dupa cum deja ai scris tu, nu e genul tau si in plus de asta e si afemeiat, deci nu te vad avand o relatie stralucita cu un afemeiat. Ideal ar fi sa apara un al patrulea care sa fie genul tau, care sa te iubeasca si pe care sa-l iubesti. Si cel mai probabil el va aparea, insa noi nu avem de unde sti cand. Mult noroc!

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Pai,roiesc baietii in jurul tau si tu il alegi pe cel mai rau dintre ei? Gandeste-te putin mai bine, draga mea, sa nu te trezesti ca regreti! Mult noroc!

| Leon a răspuns:

Esti pe cale sa o iei razna... macar sa nu te lase gravida.