Eu zic in primul rand sa te calmezi. apoi sa o lasi si pe ea sa se calmeze. las''o o saptamana, stai cuminte, si apoi cheam''o la un suc. poti sa o chemi la suc si mai repede daca crezi ca s''a calmat. explica-i ca o iubesti si ca ce ai facut a fost o gluma proasta care nu se va mai repeta. spune''i ca te''ai invatat minte si ca iti pare rau. spune''i ce ne zici noua aici. sincer si calm. si daca te iubeste, iti va da o alta sansa.
bafta!
Daca ati fost impreuna doua ani, nu cred ca acum dintr-o simpla prostie(gluma) pe care ai facut-o, ea sa te urasca. Pe bune.
Nu inteleg de ce trebuia ca tu sa faci ceea ce ai facut, nu stiai ca e posibil sa se supere? Ar trebui sa o cunosti foarte bine, doar nu ati fost impreuna atata timp practic degeaba. Acum, parerea mea e sa o lasi un timp singura, sa nu o mai cauti absolut deloc, deoarece daca ii ceri acum sa va impacati categoric te va refuza. Dupa acest ragaz incearca sa vorbesti cu ea. Abia atunci ar putea fi sigura de raspunsul ei, nu mai devreme!
Eu presupun ca ea a asteptat ca tu sa faci o greseala. Pentru ca asa sunt fetele. Unora le este teama sa le dea papucii prietenilor lor deoarece ei voi suferi.Si asa asteapta ca baiatul sa greseasca. Dintr-o mica greseala va puteti desparti (exemplu : cazul tau.) Eu iti spun sincer ca prietena ta se plictisise de tine.
Te sfatuiesc sa te duci la un psiholog, poate el te va ajuta mai mult decat te-am ajutat eu. Funda?
Pai cereti scuze daca nu merge imploro sa te ierte si zii ca ai fost un dobitoc si ca o iubesti ff mult sau eventual poti sa o saruti si dupa aia sa ii spui astea s-o iei prin surprindere
baftaa funda?