Cred ca ar trebui sa-l uiti. Intr-adevar, daca te-ai schimba la dorinta oricui, nici tu nu ai mai sti cine esti. Nu cred ca merita sa te schimbi pentru un baiat. Asa esti tu, asa te-a lasat mama natura... ce problema are el cu asta? O sa mai treci prin chestii de-astea si o sa trebuiasca sa alegi. Eu sper ca nu o sa incerci acum sa te schimbi pentru el, cum ti-am mai spus, nu merita sa te schimbi pentru oricine. Asa esti tu, nimeni nu e perfect!
Nici citeste mai bine ce a spus reallygirl si anume ca prefera pe alta ca prietena si asta pentru ca nu este indrazneata.
Tot ce ramane sa faci este sa fii indrazneata. Mici atingeri cand va vedeti(pus mana pe umar, atins haina). Nu este greu si plus lui ii va palce atentia acordata
Si eu am fost timida la inceput... dar sa stia ca el crede ca uh nu esti sigura pe tine ar trebui sa incerci sa scapi de timiditate si sa-i spui ce simti pentru el, oricum nai nimic de piedut daca faci asta si s-ar putea ca el sa vrea sa fie cu uh:p
bafta:*
Pai daca a spus clar ca nu te vrea ca prietena.atunci nu'ti ramane decit sa'l uiti... tu esti cum esti si nu te poti schimba la dorinta oricui, cel ce te va iubi te va accepta asa cum esti :*
Nu cred ca daca va fi mai indrazneata baiatu imediat isi va schimba parerea. Faptul ca e mai timida nu este un motiv serios. ma rog parerea mea, sper sa gresesc