| Bella21 a întrebat:

Va rog mult ajutati-ma.Nu stiu cum sa trec peste o despartire dupa o relatie de 4 ani. El s-a despartit de mine de o luna dar imi tot vine sa il sun, imi amintesc de fiecare lucru.Nu mai stiu ce sa fac.Sunt trista rau.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu asculta muzica pe care obisnuiai sa o asculti cu el,nu vedea filme de dragoste,fa-te frumoasa(cat mai frumoasa) si iesi din casa,mergi si bea o cafea,mananca o omleta,intr-un loc neobisnuit, nou, care sa te intimideze si pe tine putin.Noutatea locului si curajul tau iti vor schimba starea de spirit.Cauta-ti prietenii,mergeti la un film de actiune,pleaca pe munte,citeste bancuri pe net,fa-ti curat in dulapuri,baga toate amintirile intr-o mare cutie si sigileaz-o, interzice-ti orice gand la el, trebuie sa te dezintoxici.Nu e usor, stiu, dar trebuie sa ai vointa.Viata merge inainte si ne trage dupa ea, vrem, nu vrem.Capul sus si lupta-te, pentu tine o faci! Mult noroc!

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Vorbeste cu el si nu mai lasa timpul sa treaca. Daca nici acum nu merge incearca sa-ti vezi de viata.

| AndreiC a răspuns:

Greece12: Foarte bune sfaturi. Felicitari! Trebuie sa recunosc e tare faza cu omleta!

| Tinkerbell_2418 a răspuns:

Iesi cu prieteni tai mai des si vorbese cu ei sunai vorbste cu parinti tai cu fratele sau suora ta daca ai. Fratelui si surori spune-le ce simti si poate te ajuta. incearca sa iti faci un nou iubit sau gaseste un baiat cu care sa comunici mai des.

| LowLowLowLow a răspuns:

Stii ce zic eu ¿? iesi cu primul care iti iese in cale happy macar prefate fericita sa devina gelos happy dupa 100% se va intoarce la tine tongue
succes