anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog mult! ce inseamna cand o fata si un baiat vorbesc intre patru ochi despre sex. despre unde le-ar placea sa faca, etc. inseamna cumva ca exista o atractie fizica intre ei? multumesc. ( rog fara raspunsuri de genul; inseamna ca sunt obsedati. etc.) chiar vreau sa stiu.

9 răspunsuri:
| Jeremy1 a răspuns:

Nu neaparat. Acum cateva zile vorbeam cu o amica despre ce fantezii sexuale avem, dar nu ma simt deloc atras de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate exista o atractie fizica intre ei, dar poate vorbesc asa...ca intre amici.

| Revenge a răspuns:

Pai e o modalitate buna, ca va puteti pregatii amandoi, si stiti cum vrea sa o faca perechea ta. Intrebarea ta nu e chiar exacta, ca nu stim daca sunteti doar prieteni buni de genu BF, sau iubiti straight face Daca sunteti intr-o relatie atunci inseamna ca v-ar interesa ce gandeste celalalt despre asta. daca numa prieteni BF sau stiu eu, atunci eu zic ca vorbiti astea de distractie

| catthshshshs a răspuns:

Probabil ca este o atractie fizica si se pare ca isi doresc sa faca pasul asta.

| Dramaa a răspuns:

Probabil vorbesc pentru asi ipartasi cunostinte si experiente. Probail se doaresc unul pe celalalt. Variante sunt mai multe.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Din mom c vb despre asta sunt impreuna.
sau daca nu sunt e mai bine sa vorbeasca ca sa nu exista neplaceri atunci cand se intampla. Asa se cunosk mai bine happy
nu cred ca e vb de vreo atractie fizic.
pa, patongue

| Marius_7427 a răspuns:

Este posibil sa fie o atractie intr-e ei. Dar se poate ca unu dintr-e ei sa se indragosteasca de celalalt. Si sa nu aibe curaj sa ii spuna. Sau poate sa vrea doar sa se informeze unu-l de la altul sau vor sa fie ceva intr-e ei o aventura... Tot ce este posibil! Sper ca te-am ajutat cu raspunsu meu o zii buna happy Ceau.

| luna a răspuns:

E doar o chestie de curiozitate. O discutie despre sex nu inseamna deloc o atractie ci doar un schimb. Ceea ce stie o fata nu stie un baiat si invers.Persoana se simte bine in prezenta ta, are incredere si isi poate deschide sufletul ceea ce nu poate face cu o alta dar Atentie... e bine sa va limitati doar la discutii pentru moment daca nu vreti sa pierdeti o prietenie adevarata.

| Alexaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pff...nu trebuie neaparat sa fi atras fizic de o persoana ca sa vorbesti cu ea despre sex. Vorbesti pentru ca pur si simplu sunt niste curiozitati si este normal sa impartasiti niste pareri whistling Si eu am vorbit cu multi baietii despre sex si de unii chiar nu eram deloc atrasa de ei.Intelegi? Sper ca te-am convins ca nu trebuie neaparat sa fi atras fizic de cineva ca sa vorbesti despre chestii de genul asta.

Bafta!