TROLL - acelasi obsedat sexual, cu aceleasi intrebari obsesive despre sex, mirosuri neplacute si alte scarbosenii!
Daca nu credeti, uitati-va in lista lui de intrebari:
https://www.tpu.ro/utilizator/acggmm/intrebari/
Incearca sa nu te mai gandesti la ce s-a intamplat si sa vorbesti mai mult cu prietenii sa iesi mai mult cu ei ca sa uiti mai usor.
Salutare. Deci jur ca si pe mine ma doare dupa ce am citit. E atat de dureros. Hai sa iti zică baiatul ceva. Deci ea cand a vrut sa meargă in club fara tine, a știut ce o sa vrea sa faca. Da-mi voie sa spun ca logodnica ta e un om fara suflet. Chiar si cand esti beat mai ai habar cat de cat. Dar mai ales ca l-a mintit pe ala ca e singura. Ea si-a plănuit asta, ii place distractia, si ii place sexul. nu o satisfaci cum trebuie man? Eu zic ca nu e nimic de iertat. Tuturor ni se intampla ceva rau in viata si trebuie sa luam o decizie. Am aproape 21 de ani, stiu ce is astea bro. Sfatuieste-te cu prietenii tai sau cu o prietena buna. Degeaba incerci sa uiti pentru ca nu o sa reusesti. Mai intai ia decizia, daca o ierti sau nu. Dupa care stii ce ai de facut. Eu m-aș băga in ea de relatie, si in ea femeie. Iti dai seama ce a facut? In viitor iti va mai face asta pentru ca ea tot o sa mai bea ca ii place, la fel fa sexul cu alți barbati. Si tu o sa suferi ca un fraier. Eu zis sa o lasi. A mers de acasa cu gândul ala, nu sa de-a ea vina pe bautura. Pentru ca stia unde se va ajunge, mai ales daca nu mergeai tu Da-i eject la proasta si fii bărbat, nu muiere
Calm sefu', e un troll.
Petronel, Gabi, Romeo, Nikoletta si mai are cateva.
Dupa cum scrii, si dupa cum povestesti, chiar imi dau seama ca esti un tip destul de inteligent, care pare sa aiba capul pe umeri. Eu atat iti spun. Nu iti lasa emotiile sa iti intunece judecata. Nu in cazul asta. Poate ar fi meritat iertarea ta, daca dupa ce ai fi prins-o, ar fi recunoscut totul si ar fi aratat un regret sincer. Dar nu asta s-a intamplat. Ea nu a facut o greseala, ci o decizie. Chiar daca era beata, asta nu e o scuza. Pur si simplu a vrut sa o faca, si a facut.o. Si asta este de ajuns sa iti dai seama ca, chiar daca o ierti, relatia asta nu va duce nicaieri. Daca ea a simtit sa faca ce a facut, inseamna ca pur si simplu nu sunteti compatibili, si iertand-o nu faci decat sa traiesti intr-o iluzie, sa prelungesti intamplarea inevitabilului. Asta e doar umila mea parere. Tu decizi ce vei face.