Foarte nasol de el saracul... e cel mai naspa cand se intampla asta. Eu zic sa discuti cu el despre sentimentele tale!
Clar zii in fata
altfel va suferi mai muklt
zii ca ai pe altul
o sa te deteste lac inceput dar o sa fie ok
Aham...si nici nu ai macar demnitatea sa ii spui asta.Foarte josnic din partea ta, foarte josnic...
Nu e bine sa minti, du-te si spune-i adevarul si va trebui sa accepte, cu forta nu va putea sa te tina langa el, iti garantez!
Daca nu mai doresti aceasta relatie discuta deschis cu el, spune-i parerea ta. Nu are rost sa-ti pierzi timpul intr-o relatie doar pentru ca el te iubeste. Alta solutie nu cred ca ai, adica nu ai putea adopta un anume comportament fata de el care sa-l faca sa nu te mai vrea. Probabil e in starea aceea in care tot ceea ce faci tu i se pare minunat, deci nu te chinui asa ca sigur n-o sa mearga. Spune-i direct ceea ce ai de spus, si nu-ti irosi tineretea (sunt convinsa ca esti tanara ) langa o persoana pentru care nu simti nimic.
Succes!
Pur si simplu. carede ma ca asa e cel mai bine, pentru ca asa intelege ca numai are nikio sansa d impacare
Ai putina deminitate si bun simt si spune-i ce simti. O sa fie greu pentru el, dar o sa inteleaga cu timpul, cat despre tine...bafta in urmatoarea relatie
Daca nu mai doresti aceasta relatie discuta deschis cu el, spune-i parerea ta. nu are rost sa iti pipierzi timpul intr-o relatie doar pentru ca el te iubeste.Alta solutie nu cred ca ai.
Mutubal întreabă: