anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog mult de tot spuneti-mi si mie ce sa fac ca sa se desparta iubitul de mine! Nu mai vreau sa stau cu el, dar nu vreau sa ii dau papucii pentru ca el ma iubeste enorm, dar nu are rost sa mai continui cu el pentru ca nu il iubesc sad

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Foarte nasol de el saracul... e cel mai naspa cand se intampla asta. Eu zic sa discuti cu el despre sentimentele tale!

| Dizzydizz a răspuns:

Clar zii in fata
altfel va suferi mai muklt
zii ca ai pe altul
o sa te deteste lac inceput dar o sa fie ok

| oz a răspuns:

Aham...si nici nu ai macar demnitatea sa ii spui asta.Foarte josnic din partea ta, foarte josnic...

| emilia21 a răspuns:

Nu e bine sa minti, du-te si spune-i adevarul si va trebui sa accepte, cu forta nu va putea sa te tina langa el, iti garantez!

| MidnightLady a răspuns:

Daca nu mai doresti aceasta relatie discuta deschis cu el, spune-i parerea ta. Nu are rost sa-ti pierzi timpul intr-o relatie doar pentru ca el te iubeste. Alta solutie nu cred ca ai, adica nu ai putea adopta un anume comportament fata de el care sa-l faca sa nu te mai vrea. Probabil e in starea aceea in care tot ceea ce faci tu i se pare minunat, deci nu te chinui asa ca sigur n-o sa mearga. Spune-i direct ceea ce ai de spus, si nu-ti irosi tineretea (sunt convinsa ca esti tanara ) langa o persoana pentru care nu simti nimic.
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| mrrry a răspuns:

Pur si simplu. carede ma ca asa e cel mai bine, pentru ca asa intelege ca numai are nikio sansa d impacarewinking

| Alkatraz a răspuns:

Ai putina deminitate si bun simt si spune-i ce simti. O sa fie greu pentru el, dar o sa inteleaga cu timpul, cat despre tine...bafta in urmatoarea relatie

| marinela_9969 a răspuns:

Daca nu mai doresti aceasta relatie discuta deschis cu el, spune-i parerea ta. nu are rost sa iti pipierzi timpul intr-o relatie doar pentru ca el te iubeste.Alta solutie nu cred ca ai.

| bobo_2128 a răspuns:

Nu fii corecta cu el