Eu nu inteleg de ce ii dadeai tu bani cand o duceai acasa? mie nu mi se pare normala situatia! si mai ales ca nu te iubea, acea fata poate fi considerata snoaba! adica genul acela care umbla dupa bani! cal mai bine ar fi ca atunci cand o sa mai ai o prietena sa nu investesti material in acea relatie decat daca vezi ca si ea face acelasi lucru gen:tu ii cumperi un cadou de ziua ei si inca de cateva ori pe an! dar si ea trebuie sa se simta sa-ti ia ceva de ziua ta! in ceea ce priveste acest aspect, este normal ca tu ca baiat sa cheltui mai multi bani cu fata respectiva, dar nu e normal sa o,, platesti'' ca a iesit cu tine i oras! sa fii iubit!:*
Nu merita. Iubirea nu consta in bani si bunuri oferite ci in sinceritate si intelegere + afectiune. Fata asta te-a folosit.
Imi pare rau pentru tine dar... acesta este adevarul.
Fata asta e s foarte parsiva si foarte perversa. cea mai mare parte din vina a ta e. ce cautai sa-i dai bani? sta la corta si ii dadeai bani de hotel? nu cred.invatsa din greseala asta, si alta data nu mai face asa, din chestiile astea nu iese nimic bun.
Te'a ajutat ea prin faptul ca a recunoscut! bucura'te ca ai scapat de ea. Atentie mai mare la urmatoarea!
Amice, nu te supara pe mine ca-ti zic ca esti fraier
Nu o lua personal
Testeaza omul inainte de a investi in el. Pune-l in situatii reale sa vezi cum reactioneaza(spune-i ca ti-ai uitat portofelul acasa si vezi cum reactioneaza, atentie numai o data de testare) si nu fa prostia sa ii dai cascaval la mana ca dupa aia vrea tot mai mult
Fetele in mare proportie sunt materialiste. Celalta proportie sunt curve. Unele sunt amandoua, asa ca fugi de ele
Vei gasi o fata care sa te merita atunci cand te vei uita mai bine in jurul tau
Ai si tu o vina: ca i-ai oferit atatea. Trebuia sa o iei mai incet, ca asa a vazut ca tu ai bani si ce-a zis? Si a facut ce a facut.
Oricum, dragostea nu consta in bani, ci in afectiune si intelegere. Ea pur si simplu nu te-a meritat. Uit-o. Cauta alta fata, dar fii atent: mai intai testeaz-o, sa vezi daca ea chiar te iubeste sau nu, apoi incepi cu daruri.
Imi pare rau pentru tine dar aceasta fata a profitat de tine.alta data cand vrei sa iti mai fc o relatie ai grija stiu si eu km este ca am trecut de foarte multe ori prin asa ceva dar am reusit sa trec peste asta
A fost si vina ta ca din generozitate si naivitate i-ai alimentat avaria, nevoia de a avea mai mult.
Sfatul meu este: nu incerca sa cumperi iubirea. Merge sa platesti tu toata consumatia la restaurant/cofetarie sau unde mergeti prima data, dar daca vezi ca lucrurile merg toat asa, pazeste-te.
O fata normala are si ea orgoliu si nu-i va placea sa fie intretinuta de prietenul ei, va accepta ajutorul tau cand va avea nevoie dar va cauta sa ti-l intoarca, nu se va lasa datoare. Cele care nu fac asa sunt fie figurante fie curve.
Scuza-ma ca ati asa dar tu esti de vina. Treburiile astea trebuia sa le simti de la inceput daca esti barbat cu capul pe umeri.Ai facut ceva cu ea stii tu la ce ma refer?
Las' că-i bun. Acum, o dată ce-ai dat peste prima materialistă, egocentrică şi nenorocită fără de sentimente, vei şti mai bine cum să acţionezi pe viitor.
Ce nu te omoară, te face mai puternic.
Capul sus, achită-ţi eventualele datorii ce le-ai făcut cu ea şi apoi mergi pe mâna lui Zenithf şi nu mai întreţine fetele.
Succes.
Onutzu daca fetele sunt ori materialiste ori curve am si eu o intrebare, tu ai iubita? daca da, atunci a ta in ce categorie intra, curva sau materialista? si dupa raspunsul tau atunci ReBeL nu va gasi fata aia care sa il merite daca toate sunt materialiste sau cuve in caz ca tu ai spune-i si lui din care regn ai luat-o, animal sau vegetal, ca noi fetele nu facem parte din categoria care o cauti tu
In zilele noastre, trebuie sa ai mare grija cu fetele.Nici nu stii care e pe interes si care nu.Nici nu mai ai cum sa stii.Decat dupa ce observi putin cum se comporta.
Oricum, fata aceea nu te merita, si nici nu are rost sa te mai gandesti la ea.