Pai in primul rand.imbracate mai atragator fata de cum te imbracai...fii tu insati.si amuzanta. happy mereu, iar daca vrei sa-l faci sa regrete ...gasesteti pe altcineva, mai bun ca el.care sa te iubeasc.si asa o sa fie gelos, Stiu ca poti Succes
Aranjeaza-te mai mult decat de obicei, imbraca-te mai frumos, ingnora-l, fa-l sa creada ca nu iti mai pasa de el. si lasa-i pe altii sa iti faca avansuri, mai ales cand e el de fata sau cand stii ca o sa afle .
Era un vechi proverbragostea cu sila nu se face. Daca el a hotarat sa se desparta de tine din motiv ca nu te mai iubeste nu prea ai sanse sa fiti iar impreuna. O sa suferi o perioada dar o sa-ti dai seama ca a fost doar o iubire din trecut pe care ti`o vei aminti cu drag. Acum fa`ti timp de prieteni, distraza`te si nu las impresia ca esti moarta dupa el. Sti cum e: dragostea trece prin stomac.
Pai la varsta ta n-ai cum sa iubesti doar sa placi.mai tarziu o sa afli ce e aia iubirea cand o sa gasesti un baiat care sa lege cu tine diverse lucruri. esti inca tanara si poti gasi mereu baieti de care sa-ti placa dar o sa vezi ca vor exista despartiri. Deci daca baiatul care s-a despartit de tine o sa gaseasca si alte fete care ii vor deveni iubite inseamna ca na existat acel ceva, scantei. apropo de intrebarea ta nu mai pune la suflet si fi vesela ca si cand nimic nu s-a intamplat si cine stie? Sper ca o sa-ti gasesti iubirea adevarata. succes!
Hmm...Si Eu Am Fost In Aceeasi Situatie :d Stai Mai Mult Prin Preajma Lui Dar Stai Cu Alti Baieti ( ca sa ii faci in ciuda )... Fa-l Sa Fie Gelos Si Sa Se Intoarca Inapoi La Tine :d Asta Nu Se Poate Explica :d Vine De La Sine Gandeste-te singura :* Tu il cunosti cel mai bine si sti ce sa faci. Bafta Multa :* Sunt Convinsa Ca O Sa Va Impacati :*
Pai.Da-te la prietenul lui cel mai bun
Prefa-te ca nu`ti pasa.Nu-l baga in seama
Inventeaza un fel de "prieten fals" si ii povestesti despre el fostului
Imbraca ceva care stii ca ii place
anonim_4396 întreabă: