Deci eu sunt fata,inca nu-s tiu cum e asta,nu am ajuns la etapa asta,dar din cate stiu trebuie sa fii mai fin sa nu provoci durere,daca are bazinul micut o sa aiba dureri mari, totul depinde de tine, dupa cum o sa actionezi tu asa o sa se simta ea. Daca o sa fii finut cred eu ca o sa ii placa asta la nebunie si o sa se lase purtata de placere.multa bafta si nu uita totul e pe mainile tale, fii cat de gingas poti, nu te grabi.bye bye
Cu cea mai mare placere,am zis si eu ce stiam din auzite de la altii,sper sa iti fi fost de folos,inca odata multa bafta si finete, numai finete sa emani, te-am pupat pa pa
Dimitra esti singura care mi-a inteles intrebarea...La durere si la chesti din astea ma refeream nu la mangaieri si excitari cum au raspuns altii...Infine mersi.
Poi comunicarea e foarte importanta. Trebuie sa aveti un moment mai lung inainte de..., de saruturi, mangaieri sa fie destul de excitata, iar in rest totul vine de la sine. Bafta
Si eventual sa folositi un lubrifiant, dar nu are foarte mare importanta, ca durerea e aceeasi. Dar si durerea depinde de la pers la pers