Daca nu si-a dat drumul in tine sunt sanse foarte mici, ceva de genul 1% daca nu ma insel ca sa ramai insarcinata... stai relax ca nu cred ca ai tu norocul ala de a fi 1%
Pai. Eu zic sa te duci la un doctor special si sa verifici. S-au pur si simplu mai astepti in jur de 2 saptamani si vezi cum te simti. Asa ca ai grija. SUCCES!
In primul rand daca nu ti-a venit ciclul e ok, in mare parte nu ar trebuie sa te ingrijorezi. Am o prietena si a patit exact la fel... Marog
Simptomele de sarcina apar dupa 2-3 sapatamani chiar o luna de la concepere deci chiar daca ai fi insarcinata nu ai avea simptome.Si plus de asta nu toate femeile care sunt insarcinate au simpotome.
Sanse sa fi insarcinata sunt ceva dar foarte putine(cam 5%) avand in vedere ca nu si-a dat drumul in tine si ca nu afli in perioada fertila.Dar totusi nu poti sa nu iei in calcul varianta sarcina avand in vedere ca cu putin timp inainte de a ejacula baiatului ii curge un lichid care contine spermatozoizi.
Pentru mai multa siguranta mai asteapta o saptamana si apoi fa un test de sarcina iar daca iti iasa negativ mai fa unu...si nu te baza pe faptul ca iti vine ciclul pentru ca sunt femeie care chiar daca sunt insarcinate au ciclu( sunt mai rare cazurile dar se intampla).
Oricum penttu mai multa siguranata data viitoare folositi un przervativ.Succes iti doresc!
Nu ai cum sa-ti dai seama intr-un timp atat de scurt,daca esti insarcinata sau nu,nici tu, nici un test de sarcina, nici un medic!
Poti doar sa astepti.
Nu exista simptome in primele zile asa ca ia-ti un test de sarcina, deoarece si un mic spermatozoid daca a ajuns in interiorul tau ai ramas insarcinata!
Cel mai bine ar fi trebuit sa afli totul despre cum poti ramane insarcinata inainte de a-ti incepe viata sexuala. Este foarte de vreme sa putem afla daca esti insarcinata sau nu, mai asteapta putin si fa-ti un test de sarcina, ba chiar il poti repeta pentru siguranta ta, daca iti este frica de o eventuala sarcina, protehativa unul din voi, app, simptomele apar foarte tarziu dupa asa ca nu te lua dupa ele, insa daca totul a fost "ca la carte" eu zic sa te linistesti ca totul a fost bine
beausingurlamasamea întreabă: