Pai daca iti zambeste ma gandesc ca e cevaeu zic sa mergi la ea, fata in fata nu pe mess sau la tel si sa vb cu ea, sa intrebi care e problema de ce nu te vrea ca iubit si cu siguranta iti va raspunde ceva...incercarea moarte n-are...stiu cum e!
Poate ca ea a fost intr-o relatie care a facut-o sa sufere mult si nu e inca pregatita sa fie cu cineva.eu ti-as recomanda sa mai vorbesti cu ea si poate dupa ce va cunoasteti mai bine o sa te placa, poate ca acum nu simte nimic pentru tine, incearca sa va cunoasteti mai bine. sper ca te-am ajutat BAFTA!
Incearca sa o prinzi cand e singura si sa iti spuna sincer daca te place si daca o placi cu adevarat vei astepta pana cand va fi pregatita dar cel mai bine ar fi sa mergeti undeva doar voi si sa o saruti... sper sa te fi ajutat, mult noroc
E posibil sa ii placa de tine dar cum a zis, sa nu vrea prieten.Eu zic sa nu mai insisti dar cand mai vorbesti cu ea invit`o in oras, la un suc sau o plimbare. Spune`i de la inceput ca vrei sa iesiti ca amici si doar atata.Vezi ce zice si tine`ma la curent.mult succes :*
Pai,fii si tu cat mai dragut cu ea, zambeste-i si tu. daca vezi ca si ea iti zambeste mai intreab-o daca vrea sa fie cu tine :d si spune-i pe bune ce simti pentru ea si ca ai vrea sa fiti impreuna, asa e cel mai corect si pentru tine si pentru ea...nu trebuie' sa iti fie rusine:d (succes!)
Pe mes stabilesti locu si ora intalnirii, restul in realitate.
Fii indiferent vorbeste cu aia mai mari cu alte fete si restul vine de la sine.
beausingurlamasamea întreabă: