| Miii a întrebat:

. Va rog multt. repede`. sc de categoriee. dar e urgent!
Voi credeti ca am procedat corect sau ca am gresit?

Am o prietena care e in clasa cu mine, noi ne consideram Surori. azi ne-am certat foarte tare. sa va povestesc ce s-a intamplat

Azi ea mi-a sp sa ies in oras. eu nu am vrut. si ea s-a dus cu rolele cu niste colege in port.
Cand i-am spus eu sa mergem in port sa ne plimban nu a vrut. m-am simtit respinsa.
Azi cand mi-a spus m-am enervat tare, m-am simtit data la o parte.
Si am luat o decis sa nu mai fiu prietena cu ea. Tin la ea ca la o sora.
credeti ca am procedat corect? ce sa fac?sad Ajutati-maaa`!

Răspuns Câştigător
| Castiel a răspuns:

Spune-i mai repede ce s-a intamplat, sinceritatea este cea mai buna in momente de astea asta daca si cealalta persoana este serioasa si nu face misto de tine normal dar daca sunteti 'surori' atunci nu va fi o problema nu?! si cereti scuze, eu cred ca a fost o faza copilaroasa:-J!

7 răspunsuri:
| Miii explică:

Si am decis* scuze`!big grin

| DdDiX a răspuns:

Pentru inceput...incearca sa te calmezi si sa vezi partea bbuna a paharului
vorbeste cu ea si spune-i cum te-ai simtit atunci cand ea ti-a spun "nu"
spui sa incerce sa se puna in locul tau; poate o sa reusesti
si pastrativa prietenia nu are rost sa va certati dintr-o prostie...

| Vizitiul a răspuns:

Puteai sa fii ceva mai ordonata in expunerea problemei tale, dar trecem peste acest aspect. Sper sa tii cont pe viitor, te va ajuta in comunicarea cu ceilalti. Daca tu te-ai simtit respinsa atunci cand a refuzat sa mergeti in port, nu crezi ca s-a simtit la fel atunci cand tu nu ai vrut sa mergi in oras? Ea nu a facut decat sa-ti plateasca cu aceeasi moneda, iar tu, nu ai avut motive sa te superi. Nu ai procedat deloc corect, ai reactionat la nervi, iar la nervi, nu se iau decizii. In plus de asta, nu ai avut motive sa te enervezi. Si ea putea sa se enerveze, la fel ca tine. Eu zic sa stati de vorba, nu-i cazul sa stricati o prietenie frumoasa pentru o reactie de moment. Amandoua aveti o parte din vina, si asta din lipsa comunicarii. Recunoasteti-va partea de vina si mergeti mai departe.

| pink10 a răspuns:

Evindent ca nu straight face Daca ti la ea de ce renunti? raised eyebrows Totusi...winking

| Marmelada a răspuns:

Ofera-i un cadou si daca si-l doreste va veti impaca, dar daca nu merge cere-i scuze in fata unor prieteni. Va merge. Funda!

| IloveME a răspuns:

Lucrurile trebuie vb! faza ca ea poate stia ca merge in port si de aceea te-a invitat si pe tine.c vina are ea ca u nu ai avut chef sa iesi?

| ascovit a răspuns:

Ei bine, tu in loc sa-i spui ce ai pe suflet.

Aprorpo, de ce mai pui intrebari pe TPU daca le stii raspunsul "tin la ea ca la o sora", ce iti da de inteles asta? Spune-i si tu ca nu ai gandit cand i-ai spus ce i-ai spus si ca i-ai spus ce i-ai spus chatterbox doar pentru ca te simti klasata la o parte pentru. ca...