| BAIATUL a întrebat:

VA ROG NISTE SFATURI In vara aceasta vine la bunici la tara o fata de 13 ani si eu o cam plac dar nu prea stiu cum sa ma bag in seama cu ea ca sta mai mereu cu sor-mea si alte fete imi este.(nu-s cum sa va zic dar nu ma simt bine cand vreau sa ma apropii de o fata si sa fie sor-mea prin preajma nu din cauza ca ma spune parintilor ca nici nu ma intereseaza asta dar nu pot pur si simplu). Niste sfaturi cum sa fac sa vorbesc cu ea ca nu pot sa ma duc singur intre 5-6 fete adica eu 1 baiat intre 5-6 fete.Rareori o mai vad singura ca merge la magazin. ce sa ii zic sa pot sa ma imprietenesc cu ea(ca amic ma refer si dupa stiu ce amd e facut). Va rog fara misto. FUNDITA

Răspuns Câştigător
| TheSupreme a răspuns:

In primul rand, ar trebui sa te faci remarcat cu ceva(doar sa nu te faci de ras) ca sa te observe, dupa care sigur vei gasi un moment in care sa intri in vorba cu ea. Mai apoi poate ai observat cateva lucruri care-i plac si ei, si poate va distrati stiu eu cu vreun joc ceva, ori ii place sa se plimbe etc. Putin cat putin se intemeiaza o prietenie, de unde nu mai e mult pana la simpatism, indragire si tot asa. Inca ceva... spui ca stii ce ai de facut dar lasa-ma sati vand un pont: daca ea da si cel mai mic semn ca-i placi, profita de ocazia aia ca alta s-ar putea sa nu mai ai si ai sa regreti mai tarziu(vorbesc din proprie experienta... cat mi-a luat mie sa fac o veche prietena care ma placea da cu care nu am vorbit de mult sa ma bage in seama macar... acum inca fac incercari cu ea si tot se retine sa-mi zica ceva, parca nu m-ar sti de-o viata...)

2 răspunsuri:
| d3nisa202 a răspuns:

Pai... nu cred ca e asa greu:* Iti dau niste variantehee hee) :
1. Mai ales ca sora ta o cunoste pe aceea fata poti s-o rogi sa te prezinte smug
2. Incearca sa fi cat mai 'tupeist' laughing sau mai rebel smug nu stiu cum sa zic smug Ca sa te baga in seamasmug Si mai vb si tu fetele acelea si ii mai spui si ei [feteim pe care o placi] vreo vorba si dupa aia cand o mai vezi o saluti smug si daca te saluta si ea inseamna ca ati devenit prietenilaughing si o imi intrebi ce face etc. smug
3.Sau incearca sa te prezinti singursmug Nu trebuie sa iti fie rusine :* Pana la urma nu ai nimic de pierdut:*
Bafta iti urezsmug

| Lolita1130 a răspuns:

Pai in primul rand ai putea vorbii cu sora ta. poate ea te poate ajuta sa te apropii de fata respectiva, iar apoi ar trebui sa prinzi curaj si sa incepeti sa vorbiti ca doi prieteni. totul va merge de la sine dupawinking funda?