| Karinna1 a întrebat:

Va rog niste sfaturi plsssImi place de fratele unei prietene de-ale mele. pana in septembrie nu am prea vorbit cu el desi ma duceam destul de des la prietena mea. In septembrie la majul ei a fost diferit, ne-am sarutat, am dansat. Prietena mea stie ca mie imi place de el si i-a zis odata (la nervi) sa nu ma tot faca sa astept dupa el sa-mi dea un raspuns. Mi-a zis dupa cateva zile pe mess ca "intre noi doi va fi o relatie doar de prietenie mai mult nu cred ca o sa fie. ai observat ca nu am timp de nimic iar cand ajung acasa nu mai am chef de nimic la cat is de obosit." in decembrie l-am sunat de Craciun mi-a zis sa ne inatlnim m-a luat cu "iubi ce faci? si m-a intrebat daca am prieten" M-am intalnit cu el dupa 3 zile, am vorbit nimic mai mult... mi-a zis cand mai vreau sa iesim sa il sun Marti am fost iar la ea si din nou s-a "legat" de mine, mi-a zis ca de ce umblu asa decoltata, ca el stie ca pentru el vin asa.

Ziceti-mi plsss ce sa fac! eu cred ca nu prea vrea sa se combine cu mine din cauza surorii lui ca ce o sa zica daca suntem impreuna! Ea nu are nimic impotriva, am vorbit cu ea despre el si s-a bucurat. Ce sa fac sa-i zic eu daca vrea sa fie cu mine? help! plssss

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| Mike959 a răspuns:

Fa ceea ce simti, vorbeste cu el si hotarati impreuna daca si el doreste acest lucru! Bafta

| stipasha a răspuns:

Dupa cele spuse de tine el vrea doar sa-ti fie un prieten f apropiat insa tu vrei mult mai mult... incerca sai lamuresti toata siuatia si fii directa si sincera...

| mirunaana a răspuns:

Nu crd...doar sora lui i-a spus sa va combinati odata...deci el stie ca sora lui nu e impotriva.eu crd ca el doar se joaca. odata te saruta, apoi te lasa, apoi iar se leaga de tine, apoi iar te lasa.asta e deja jocul lui.nu e nimic serios.nu-i fa jocul si nu mai astepta dupa el. sper sa poti trece cat mai repede peste sentimentele pe care le ai fata de el si sa cauti un baiat serios care nu cauta numai o jucarie cu care sa se joace.mult succes.:*:*:*