| ILoveYouSoMuch a întrebat:

VA ROG NU EVITATI INTREBAREA! AM NEVOIE DE AJUTOR! Buna! Scuze Categoria. Ce se intampla cu mine (mai intai uitativva la intrebarea antreioara)(nu cea cu melodia)? Cand ascult melodii triste de dragoste ma simt bine, linistita si parca imi vine sa zic tot ce simt. Dar in schimb cand ascult melodii "normale" mai vesele imediat incepe sa imi bata inima tare si ma simt tensionata si agitata.De ce mi se intampla asta? De ce ma simt asa mereu? Parca sunt mereu trista! Doar daca discut cu cineva imi trece.Starea asta ma enerveaza rau de tot! Nu mai suport! Va rog nu puneti raspunsuri stupide, de genul tongueai du-te la pshiholog sau din astea.Help me please! PStonguearintii nu stiu de asta! Am decat 10 ani, aproape 11.Am avut o relatie (mai multe)Pe metin2 ro cu un tip foarte bun si grijuliu l-am iubit m-am atasat de el, dar ne-am zis unul altuia sa incetam pentru ca diferenta de varsta e mare (4 ani) si nu vroiam sa ne creeam probleme, desi ne-am iubit foarte mult am incetat.PStonguearintii nu stiu de asta!

3 răspunsuri:
| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Esti singura.de asta ti se intampla asa.nu e nimic anormal cu tine si nici nu trebuie sa mergi la psiholog din cauza asta. Incearca sa-ti faci mai multi prieteni cu care sa iesi afara.sau cu care sa vb mai mult pe internet. Poate fi si o fata. Daca devine prietena ta cea mai buna si iesiti prin oras aman2, va povestiti tot una alteia vei scapa de starea asta 100%. Poti incerca si pe net dar daca ai iesi cu o fata sau un baiat sau un grup chiar pe afara ar fi si mai bine. Daca nu te lasa parintii poti chema fata din cand in cand la tine acasa, va puteti juca impreuna, apoi poate te mai lasa si prin fata blocului parintii cu ea. Baftawinking

greece12
| greece12 a răspuns:

Fa-ti un jurnal,poate deveni cel mai bun prieten al tau si nu-ti va trada niciodata secretele.
Scrie in el toate nelinistile pe care le ai,toate tristetile,micile bucurii,tot.
Ai prea multe sentimente in tine si nu ti le poti ordona,te simti sufocata,fa-ti ordine in minte si inima, jurnalul te poate ajuta tare mult.
O sa te poti regasi, in primul rand.Pe urma,vei putea intelege singura ce progrese faci,comparand ce ai scris azi cu ce scriai acum o luna, de exemplu.
Incearca.
Si, inca ceva.Gaseste-i o ascunzatoare buna,nu e cazul sa ajungi sa dai explicatii vreodata cuiva pentru ca simti ceea ce simti!
In alta ordine de idei,iesi mai mult,dezlipeste-te de calculator,socializeaza mai mult,vorbeste cu persoane de aceeasi varsta si incearca sa ai preocupari comune,citeste,iesi la alergat,la inghetata,la film,la plimbare...
Viata e minunata, crede-ma, invata sa ti-o faci luminoasa si vesela.
E in mana ta!
POTI!

| Gaby3987 a răspuns:

Pai mi se pare ca un psiholog nu cred ca te poate ajuta asata o poti face dor tu
pai si eu mai am sentimente de astea depinde de melodie daca e rock daca e de dragoste etc.inceacrca sa mai ai o alta relatie si sa nu pui mult suflet chiar daca baiatu respectiv este barbatul perfect si in legatura cu melodiile ar trebuie sa faci o activitate placuta mai bine sa nu stai in momentele acelea cu iubitul (daca ai) si sa va jucati etc mai bine sa te uiti la un film horror sau unul de actiune sau sa faci o activitate asa mai extrema sa joci un joc pe pc mai dfe actiune sau un joc cu prietenii care te tine in suspans, acum sper ca te-am ajutat!
NOROC