Nu ii zice direct... intai spune-i ca te gandesti serios sa il faci testeaza lucrurile sa vezi ce spune dar dai de inteles ca esti hotarata ca asta e cel mai bun lucru de facut si vezi ce zice apoi dupa cateva zile sau luni spune-i ca ai facut-o dar nu mentiona din trecut ci de atunci... crede-ma o faci sa se simta importanta ca ii ceri parerea si ii arati ca ai incredere in ea vb despre asta inainte.
Mai e intradev o problema dar spune-i ceva de genu mami il sti pe x si ii pov ca e baiat bun si etc si azi ii spui asta si ii tot vb de el cateva zile la rand si dup ii spui ca ai o relatie cu el si ca nu vreai sa tenunti la el pentru va asa vrea ea ii spui parerea ta desp el si ca nu esti dispusa sa renunti la el pentru ca-l iubesti te va intelege
ii spui ca si ea a fost la varsta ta sa te inteleaga pup succes funa?
In primul rand o chemi si ii spui ca vrei sa vorbesti ceva serios cu ea. Cand o sa incepeti discutia ii spui asa : Mama eu te iubesc foarte mult si nu as vrea sa ascund lucrul asta de tine. Eu mi-am facut prieten, as putea ramane cu el? Parerea ta conteaza foarte mult si as vrea sa ma inveti ce pot face intr-o relatie, cum sa ma comport, etc. Te asigur ca te va lasa! Si va aprecia faptul ca i-ai spus! Ai grija de tine papuso. Te pup. Fundita?
Eu ( baiat ) i-am spus mamei mele direct : Mato da-mi niste bani ca ma duc la film cu prietena, si de acolo a inceput discutia : " cati ani are? " " cum o cheama? " " unde sta? " etc. etc. Acum prietena mea chiar vorbeste zilnic cu mama la telefon si chiar ma deranjeaza + ca vine mai mereu pe la mine pe acasa si vorbeste cu mama si sora mea, in fine deja am deviat de la subiect .
Deci ai putea spune : " mami ma lasi te rog frumos sa ies afara " ( pe la o ora mai tarzie, exemplu : 20:30 - 21:00 ) si ea o sa te intrebe " unde pleci la ora asta? " ( sunt 100% sigur ca asta va fi prima ei intrebare ) si tu ii spui : " ies afara cu prietenul " si de acolo o sa contiune discutiile pe tema asta.