Specific curvarului smecher care prosteste fetite ca tine, cu care se culca si cand se satura de ele, le da papucii.
Nu cere sa nu fii judecata, fiindca una ca tine care se baga peste barbatii insurati si distruge casniciile oamenilor, nu va fi privita niciodata ca o femei decenta sau cu bun simt, dimpotriva, te faci singura de rusine si odata cu tine toata familia ta.
Tu de ce stai cu un asemenea om? Dacă pentru bani nu, iubire clar nu există între voi, ci stă cu tine doar pentru sex.
Tu ești practic amanta, dacă ar fi fost cazul extrem de puțin probabil că s-ar fi îndrăgostit de tine cu adevărat, lăsa și casă, soție, tot pentru tine, crede-mă.
Te-ai neglijat pe tine, pasiunile tale pentru un om care îți oferă ce? Mai nimic din ce spui aici.
Copii are? Pentru că dacă are și copii, șansele sunt și mai mici că va vrea ceva serios cu tine.
îți faci rău mult rău singură. Eu nu trag la răspundere nici nu te judec. Doar îți spun tot ce am înțeles eu din tot ce trăiești tu cu acel bărbat însurat. Alegerea îți aparține dacă vei continua ce este între tine și el.
Nu poti face asta fara terapie. Nu te,, vindeci'' dupa 3-6 sedinte, trebuie sa lucrezi mult cu tine sa iesi din aceasta situatie. Sa inchei odata aceasta relatie. Degeaba faci terapie daca te intorci la acelasi om. Esti amanta lui, si nici n-ai vreun beneficiu, macar daca faceai rost de bani, asa mai puneai bani deoparte si acum iti era usor cu terapia.
Niciun sfat nu te va scoate din asta, tu te-ai izolat de tot si de toate, pe el il vezi,, statuie'', viata ta e constituita din el si atat, ceea ce este foarte trist. Te-ai pierdut pe tine pe drum. Asta este obsesie si atat. Sa stii ca niciun barbat nu ar fi miscat de o persoana obsedata de el. Ai facut sa conteze barbatul asta cel mai mult in viata ta. Alege-te pe tine sau pe el.
Dar daca stiai ca are sotie ce ai cautat cu el? Banii lui clar ca sigur daca era unom sărac nu iti trebuia asa ceva, de aceea nu cauti unul de varsta ta ca toti sunt sărăntoci, tie iti trebuie banii ăstuia nu iti pasa tie de el, si ce o sa faci daca afla sotia lui de tine? Cel mai bine uita l si lasa l in pace ca dai de belele.
Nu mi-a dat niciodată vreun ban.
mariuschakra12 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: