Bună dimineața.
Te agiți fără rost, n-ai de ce să plângi.
Întârzierea este din cauza stress-ului, a unei răceli, sau a unui chist ovarian.În mod sigur nu este vorba de o sarcină.
Testul de sarcină e inutil, dar fă-l, totuși, pentru liniștea ta.
O zi frumoasă!
Odata ce esti la primele dati ii ceva normal sa ai schimbari in corpul tau si ceea ce pot sa iti spun este ca dupa cateva zile de ciclu sunt cam mici sanse sa ramai insarcinata. sper sa te ajute.fa oricum un test daca nu esti sigura
Au iesit negative! Am facut 2. Unu mai pe la 2-3 dupa-amiaza si unul mai inainte(adica dimineata)cu prima urina si negativ.Nu am simptome de sarcina, ma dor sanii dar poate vine ciclu.Nu mai stiu
Calmeaza-te, nu te mai stresa degeaba.
Poate doar ai racit, oricum o sa iti vina, stai linistita. Fa testul de sarcina maine, nu esti insarcinata daca tu zici ca a fost protejat si chiar fara nici un incident, relaxeaza-te.
Relaxeaza-te.fa un test de sarcine pentru siguranta insa sunt sigura ca e doar o dereglare datorita faptului ca ti-ai inceput viata sexuala.totul va reveni la normal stai linistita
Iubita mea, nu este cazul sa-ti faci griji. dereglarea ciclului poate fi si din cauza incepetii vietii sexuale. fa 2 teste de sarcina ca sa fii sigura. la 10 zile dupa contactul sexual, indiferent daca o femeie este insarcinata sau nu, rezultatu testului e negativ. abia dupa 11 zile da rezultatul corect. daca aui avut contact sexual pprotejat, nu-ti mai fa atatea probleme ca e totul ok. pupici
Intai de toate incearca sa te calmezi. Nu cred ca esti insarcinata, cred doar ca iti este teama cum esti de abia la inceput si ink nu esti foarte obisnuita cu lucrurile astea. Dar pentru siguranta ta si a prietenului tau fa-ti un test de sarcina maine si vei afla :p. Dar intre timp calmeaza-te ca si asa nu rezolvi nimic daca te stresezi si plangi atat vei face doar sa iti ingrijorezi iubitul partintii prietenii si vei reusi sa ajungi sa ti se faca rau.
Iubita nu cred ca esti insarcinata daca ati folosit prezervativu eu sic sa te calmesi sa faci maine testul ala de sarcina care o sa iese ca nu esti gravida; si sa imi dai fundita:X
Nu esti de judecat, criticat sau alte alea. E ceva normal! esti la inceput si pot avea loc dereglari asa ca stai linistita.