| trista_5619 a întrebat:

Va rog putina atentie, este posibil sa am dureri de inima din cauza iubirii, adica ma doare inima in sensul adevarat al cuvantului, nu stiu daca intelege cineva, ma doare, parca am niste cutite infipte in inima si se rotesc, parca ies apoi iar intra.

ce inseamna asta, nu am avut niciodata dureri de inima pana cand, iubirea care credeam ca este viata mea si eram gata sa fac totul pentru el, mi-a gresi de atat de multe ori,, l-am iertat asa de multe ori, dar tot a continuat s-o faca, si de fiecare data imi cerea iertare si in genunchi si imi spunea ca nu ma vrea decat pe mine, fara mine nu poate trai,,, apoi peste o vreme iar face cate o prostie.

Nu-l mai pot ierta, desi l-as ierta inca o data dar pentru ultima data, si sa-i spun ca nu mai vreau sa fim impreuna, adica "te iert pentru tot ce mi-ai facut, dar nu mai pot fi cu tine, nu vreau sa-mi distrug viata cu mainile mele."

Sincer sa va spun, il voi ierta, si-i voi spune ceea ce am pus in ghilimele mai sus, dar ma tem ca nu o sa am curaj sa fiu tare si sa nu mai insiste sa ne impacam, il iubesc foarte mult si cred ca numai sa ma atinga de mana, ma inmoi si nu-i rezist.

Am scris asta fara sa mai citesc odata, daca am greseli, suzati-ma, dar am scris asa cum mi-a spus inima care ma doare si ma omoara. aveti vreun sfat sau vreo parere despre ceea ce credeti din cele spuse de mai sus, va rog sa-mi spuneti...

Răspuns Câştigător
| porto89 a răspuns:

Singura mea parere e aceea ca nu sunt singurul care a avut dureri de inima vreo 3 seri la rand.stiu exact situatia ta si e extrem de dureroasa! sad ca sfat personal si te rog sa ma acuzi sau corectezi daca gresesc avand in vedere ca si eu sunt aproape in situatia ta este urmatorul: mai lasa timpul sa treaca vezi cum ii e si fara tine doar asa vei afla adevarul.eu astept de aproximativ o saptamana si am de gand sa mai las o luna sa treca atunci voi sti cu siguranta daca mai merita sau nu.asa iti recomand si eu dar repet e doar o parere.ai grija de tine:*

7 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Valeriana calmeaza durerile de inima. Tu iei valeriana si lui ii dai viteza laughing

| mgtow a răspuns:

Cand suferi din dragoste simti o durere in piept nu in inima tu doar speculezi niste chestii ireale dar sunt trecatoare, eroarea ta e ca l-ai iertat de multe ori si nu merita asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat ai plans de te doare inima straight face?

| alinusha_3141 a răspuns:

Sa sti ca si eu am patit asa in urma cu un an jumate dupa ce m-am despartit de prietenul meu...l-am iubit ff mult si am fost in aceeasi situatie ca si tine.am facut acelasi lucru la care te gandesti acum sa il faci dar te sfatuiesc sa citesti mai departe :i-am zis ca cel mai bine ar fi sa ne despartim si iti dai seama ca a fost o bomba pentru el dar si pentru mine. apoi am plecat plangand acasa.si ce crezi ca mi s-a intamplat in seara aceea? ma durea inima si nu am dormit deloc...pe urma el a venit la mine si mi-a cerut sa ne impacam dar proasta de mine nu a vrut cu toate ca inima imi zicea sa fac altceva cryingde atunci noi inca ne mai iubim dar nu mai avem sanse sa fim impreuna si asta ma doare pe mine ff tare broken heartte sfatuiesc sa nu faci ceea ce am facut si euwinkingwinkingpentru ca pe urma iti va parea rau.

| Laurentiu_1060 a răspuns:

Vezi sa nu te fi inbolnavit de inima du-te la un control

| LaviLavi a răspuns:

Sa stii ca din cauza supararii cele mai multe persoane se imbolnavesc de inima.Si mie mi s-a intamplat asta cand intr-o zi vram sa ma duc sa-i spun unui tip ce simt pentru el si el se pupa cu una.Mam simtit rau da mi-a trecut. Daca nu trece mai bine mergi la doctor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plang...te inteleg perfect... crying