Singura mea parere e aceea ca nu sunt singurul care a avut dureri de inima vreo 3 seri la rand.stiu exact situatia ta si e extrem de dureroasa! ca sfat personal si te rog sa ma acuzi sau corectezi daca gresesc avand in vedere ca si eu sunt aproape in situatia ta este urmatorul: mai lasa timpul sa treaca vezi cum ii e si fara tine doar asa vei afla adevarul.eu astept de aproximativ o saptamana si am de gand sa mai las o luna sa treca atunci voi sti cu siguranta daca mai merita sau nu.asa iti recomand si eu dar repet e doar o parere.ai grija de tine:*
Cand suferi din dragoste simti o durere in piept nu in inima tu doar speculezi niste chestii ireale dar sunt trecatoare, eroarea ta e ca l-ai iertat de multe ori si nu merita asa ceva.
Sa sti ca si eu am patit asa in urma cu un an jumate dupa ce m-am despartit de prietenul meu...l-am iubit ff mult si am fost in aceeasi situatie ca si tine.am facut acelasi lucru la care te gandesti acum sa il faci dar te sfatuiesc sa citesti mai departe :i-am zis ca cel mai bine ar fi sa ne despartim si iti dai seama ca a fost o bomba pentru el dar si pentru mine. apoi am plecat plangand acasa.si ce crezi ca mi s-a intamplat in seara aceea? ma durea inima si nu am dormit deloc...pe urma el a venit la mine si mi-a cerut sa ne impacam dar proasta de mine nu a vrut cu toate ca inima imi zicea sa fac altceva de atunci noi inca ne mai iubim dar nu mai avem sanse sa fim impreuna si asta ma doare pe mine ff tare te sfatuiesc sa nu faci ceea ce am facut si eupentru ca pe urma iti va parea rau.
Sa stii ca din cauza supararii cele mai multe persoane se imbolnavesc de inima.Si mie mi s-a intamplat asta cand intr-o zi vram sa ma duc sa-i spun unui tip ce simt pentru el si el se pupa cu una.Mam simtit rau da mi-a trecut. Daca nu trece mai bine mergi la doctor!