| Darapupic a întrebat:

Va rog raspundeti cu seriozitate maxima, sunt foarte speriata.
Ieri, am facut sex cu prietenul meu in jurul orei 4-5. Ne a luat valul si evident, am uitat de prezervativ...
De cateva luni o tot facem neprotejat.
Nu se intampla des deoarece nu avem unde, parintii lui nestiind ca e intr o relatie cu mine, de 7 luni.
Ideea e ca nu s-a terminat in mine, iar sperma a curs in zona sanilor si pe gat, in nici un caz nu a intrat in vagin.
Ceea ce ma sperie insa este faptul ca azi am simtit niste direri ca de ciclu (sunt in ziua 17 de dupa mestruatie), iar cand am
fost la baie am observat o pata maro pe chiloti.
De asemenea, tin sa precizez ca varsta este una destul de frageda, iar din pura discretie am ales sa nu o mentionez.
Intrebarea mea finala este: e posibil sa fi ramas gravida din cauza lichidului pre ejaculator? Baiatul a zis ca nu a simtit sa fi intrat nimic, insa simptomele sunt cele mentionate si in plus fata de asta, simt o oarecare usturime si nevoia permanenta de a merge la baie.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

DOAR in cazul in care ciclul tau menstrual este REGULAT si are o durata in jur de 28-30 de zile (sau mai scurta), se poate formula un raspuns. Fiindca nu ai precizat in a cata zi a ciclului a fost intretinut sexul este nevoie de a se apela la presupunerea ca menstruatia ta dureaza in jur de 4-5 zile durata unei menstruatii medii, si in acest caz sa rezulte ca sexul a fost intretinut in a 17 zi dupa + 4-5 zile de menstruatie = 21-22 zi (a ciclului) fata de prima zi a ciclului/de incepere a ultimei menstruatii. A fost nevoie sa se apeleze la o asemenea presupunere fiindca NU are absolut NICIO VALOARE "precizarea" ta ca sexul a avut loc in a "n-a" zi dupa terminarea menstruatiei. Nimeni nu poate ghici cate zile tine menstruatia cuiva si din acest motiv intotdeauna trebuie sa fie precizat exact in a cata zi a ciclului se produce sexul/joaca, etc. Daca acest rationament este corect, rezulta ca sexul a fost intretinut dupa trecerea a 7-8 zile fata de producerea ovulatiei, adica la mult timp dupa terminarea perioadei fertile, adica in perioada nefertila de dupa ovulatie, perioada in care este dovedit d.p.d.v.stiintific si medical ca formarea unei sarcini este 100% IMPOSIBILA. Raspunsul prezentat nu este valabil si in cazul unui ciclul menstrual NEREGULAT, fiindca nu se poate determina perioada fertila, astfel ca intr-o asemenea situatie formarea unei sarcini devine posibila intr-o perioada foarte extinsa a ciclului si din acest motiv pentru a preveni o sarcina nedorita, sexul in mod obligatoriu va trebui sa fie protejat de fiecare data. Probabilitatea de a exista spermatozoizi in lichidul preejeculator este extrem de mica, spre neglijabila fiindca posibilitatea de a contine spermatozoizi apare doar in anumite cazuri foarte greu realizabile. Usturimea si senzatia de nevoie de urinare permanenta/continua se poate datora unei infectii urogenitale, care poate fi determinata doar de medicul ginecolog pe baza unor analize strict necesare. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este posibil sa fii insarcinata, dar semnele pe care le ai nu au legatura cu sarcina. usturimile sunt din cauza unei infectii pe care ai luat-o. Fie partenerul tau era murdar si astfel v-ati infectat, fie avea o infectie luata de la alta partenera si ti-a dat-o so tie. Sangerarea dupa contact sexual, mai ales cu sange in cantitate mica si negru sau maroniu este un semn de alarma foarte grav. Poate semnifica o rana pe colul uterin, leziune precanceroasa. Din cate inteleg tu ai si factori de risc suplimentari: inceperea precoce a vietii sexuale, infectii genitale, igiena precara a actului sexual, asa ca esti exact in categoria cu risc mare de a face astfel de leziuni. Trebuie sa te prezinti de urgenta la medicul tau ginecolog, cel care te-a vazut dupa inceperea vietii sexuale, imediat dupa sangerarea (in maxim 48 de ore), asa incat medicul sa vada sursa sangerarii si, daca este cazul sa ia o biopsie de acolo. Iti va da tratament si pentru infectia pe care o ai (pentru tine, partenerul tau si eventual alte partenere/parteneri). In plus te va sfatui privind masurile obligatorii de igiena pentru a evita infectiile de genul asta care sunt extrem de periculoase, mai ales daca esti foarte tanara (sub 19-20 de ani si vrei copii in viitor)

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La 13 ani tu faci sex? chiar nu ai altceva mai bun de făcut?

| LoveSleep a răspuns:

Nu ai nimic.
Dar nu vă ia valul ăla cam des? Or fi niște rămășițe de la potopul ăla a lui Noe?

| alexandru0sorin a răspuns:

Man gen probabil e o infectie urinara daca iti intarzie ingriroreazate atunci daca nu probabil esti in regula dar ai grija e periculos totusi ce faci

| Messi120 a răspuns:

Pata maro era de la ****!

Ps:Sa te stergi mai bine data viitoare!happy