Te place foarte mult din cate ai povestit mia sus!
Faza cu mesajul acela cu prietenul a fost o incercare sa se apropie de tine dar daca a vazut ca iai raspuns "nici eu nu mai stiu.),a zis ca a glumit,asta e vrajeala ca sa nu pice prost intr-un fel,ca dca i-ai zis asa intr-un fel l-ai respins.
Dar te place asta e cel mai important,mai ales daca te urmareste cu privirea si vorbeste cu tine atat de muult cum zici tu.
Daca si tu il placi incearca sa vorbesti cu el dar sa nu faci tu primul pas ptc il va face el cu siguranta, asta reiese din gesturile descrise de tine.
El chiar vrea sa fie cu tine dar nu este sigur de sentimentele tale, intodeauna baietii nu vor sa pice prost in fata unei fete asa ca daca il placi si tu dai de inteles ca vrei acelasi lucru ca si el!
Sper ca te-am ajutat:*
sa ne spui ce ai facut:*
Ii place de tine spune-i si tuh ca il placi fa si tuh un joc ca el sau spune-i direct"simt ceva pentru tine nu ai nimic de pierdut pentru ca el inca asteapta asta.
Da te place. Si tu il placi? Daca da, de ce sa ratezi ocazia, baiatu e sincer, direct si stie cum sa glumeasca.
Asta depinde de tine. Altceva ce sa iti spun? hm. mult succes, tine`ma la curent
Clar draga mea
te doreste! daca si tu il placi intr-adevar arata-i asta si totul o sa fie frumos dar dupa cate zici tu aici este destul de sensibil si sentimental deci e super succes! funda?
Mda. Vad ca toata lumea zice ca te place. Nu draga... vrea sa te f*ta si atat. stai calma.