| Xgirl a întrebat:

Va rog raspundetibig grin.Deci o prietena foarte buna a fost la verisorul ei in oras din nu stiu ce motive. el a lasat-o pe calculator pe internet, iar cat timp ea era pe net el era pe netul de la mobil si mi-a zis ca o sa vina la tara sa stea o saptamana, daca ma bucur, nu neam vazut de mult timp(chestia e ca cam de trei luni neam cunoscut si ma toto privea insistent)darv nu am prea vorbit de atunci.ca zis si facut a venit la tara si neam adunat la banca mai multi am jucat jikuri etc. dupa care cand plec acasa imi trimite un mesaj gen:amu serios, ai sau nu prieten ca sa nu mai incerc dejabahappy. dupa care zic:nici jo nu mai stiu. iar el zice:stai linistita, am glumitlaughing)bun, am luato ca pe o gluma. dupa care in fiecare zi vorbea cu mine in jur de 4 ore pe zi pe net plus o ora seara(cat era la varamea ca a stat o saptamana)si intr-o zi mi-a spus ceva de gen:hai sa facem un joc, tu spui ce crezi despre mine dupa care eu spun ce cred despre tine.mna a trecut si asta in fine dar nu stiu si cand ma uitam la el, se uita la mine dar nusi muta privirea ci vroia sa mentina contactul vizual.nu stiu, voi ce credeti, MA PLACE? Cear trebui sa fac? da fundoakkalaughing

Răspuns Câştigător
| Дηdu a răspuns:

Te place foarte mult din cate ai povestit mia sus!
Faza cu mesajul acela cu prietenul a fost o incercare sa se apropie de tine dar daca a vazut ca iai raspuns "nici eu nu mai stiu.),a zis ca a glumit,asta e vrajeala ca sa nu pice prost intr-un fel,ca dca i-ai zis asa intr-un fel l-ai respins.
Dar te place asta e cel mai important,mai ales daca te urmareste cu privirea si vorbeste cu tine atat de muult cum zici tu.
Daca si tu il placi incearca sa vorbesti cu el dar sa nu faci tu primul pas ptc il va face el cu siguranta, asta reiese din gesturile descrise de tine.
El chiar vrea sa fie cu tine dar nu este sigur de sentimentele tale, intodeauna baietii nu vor sa pice prost in fata unei fete asa ca daca il placi si tu dai de inteles ca vrei acelasi lucru ca si el!
Sper ca te-am ajutat:*
sa ne spui ce ai facut:*

6 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Ii place de tine spune-i si tuh ca il placi fa si tuh un joc ca el sau spune-i direct"simt ceva pentru tine nu ai nimic de pierdut pentru ca el inca asteapta asta.

| IrenneDrt a răspuns:

Da te place. Si tu il placi? Daca da, de ce sa ratezi ocazia, baiatu e sincer, direct si stie cum sa glumeasca.
Asta depinde de tine. Altceva ce sa iti spunlaughing? hm. mult succes, tine`ma la curent smug

| SociallyDepressed a răspuns:

Evident ca te place.
Intreaba-l daca vrea sa fiti impreuna

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sa pui mana pe carte. La cum ai scris numai baietii iti lipseau!

| catalinas_6487 a răspuns:

Clar draga meahappy
te doreste! daca si tu il placi intr-adevar arata-i asta si totul o sa fie frumos big grin dar dupa cate zici tu aici este destul de sensibil si sentimental deci e super happy succes! funda?big grin

| motherfucker a răspuns:

Mda. Vad ca toata lumea zice ca te place. Nu draga... vrea sa te f*ta si atat. stai calma.