| ccciidcnjkd a întrebat:

Va rog raspundeti-mi la intrebare imi pare ca innebunesc ce drum sa o iau sa il las si sa-i spun ca nu vreau nimic sa avem mai mult intre noi, Me frica imi pare ca ma incearca de minte vrea sa vada daca am stima fata de mine, sau daca sunt desteapta si serioasa, numa cind vorbesc cu el imi zice daca m-am gindit ca sa ma culc cu el si nimic mai mult intre noi Eu nu vreau asa eu vreau in serios VA ROG ajutati-ma

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

El nu vrea ceva serios,vrea numai sex.
Nu ai ce discuta cu el, scoate-l din viata ta cat mai repede!
Ca el vei gasi mii, cauta un baiat serios si nu te lasa prostita!

| Yaguar a răspuns:

Lui nu-i trebuie nici o relatie, dar ca iti spune sa faci dragoste cu el (mai corect spus sex), este esit din comun, el nu te respecta deloc, te socoate poate chiar si prostuta(daca nu chiar proasta). Sasi gaseasca o curva cu care sa se comporte asa, iar tu spune-i larevedere. O sa gasesti cu cine sa fii impreuna, poate nu deodata, dar poate nici mult timp nu o sa trebueasca sa astepti. Iar lui cum deja am spus spune-i larevedere.

| aryana1991 a răspuns:

Parerea mea e doar ca vrea sa te ...vezi-ti de treaba!

| adya7792 a răspuns:

Clar! asta e numa dupa sex nu te lasa fraierita chiar daca e frumos si iti place dupa ce te f... iti da cu spitu. stai in banca ta nu te lasa atrasa in joc lasa-l sa astepte cat vrea da nu pe tine pe alta tu nu esti orce fata sa te lasi asa sa te culci cu unu si altu...te rog respecta-te!

| ccciidcnjkd explică:

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri.