Daca i-ai spus direct si in fata ca o placi si ea doar a zambit,inseamna ca te-ai grabit sa intri in amanunte pe facebook.
Zambetul ei era doar de placere pentru complimentul pe care i l-ai facut sau ii masca surpriza,nu era o incuviintare.
Fata inca nu stie daca te place sau nu,daca sa te accepte sau nu, i-ai dat tema de gandire si acum cauta argumente pro si contra.
Fa o pauza si da-i timp sa inteleaga ce vrea.
Daca te place, se va nelinisti si te va cauta singura, daca nu te place, te va ocoli complet.
Ai rabadare cateva zile.
Cum frate sa-ti declari sentimentele virtual? CUUUUM?
Clar ca tipei respective nu-i prea pasa de tine sau mesajele tale.
Nici sa nu te gandesti sa ii ceri scuze. Nu te inteleg, cum ii permiti idioatei sa te umileasca? Ia fa bine si ignoro si cautati ceva mai bun.
Nu trebuie sa mai nimic, dar cu vorbele tale nu ai reusit sa dai fata pe spate.
Pai. daca sunteti in aceeasi scoala, dupa ore ai putea sa ii zici :,, Putem vorbi ceva, e important''. Asa sunt unele fete, sincer in ziua de azi este mai bine sa ascunzi ce simti si sa nu spui nimanui! incearca sa mergi cam unde merge si ea, si incepisa vorbesti cu ea.
Sper ca te-am ajutat ..succes..numai bine!
Bah dar i-am spus fata-n fata ca o plac iar ea a zambit, apoi cand am vrut sa vorbesc cu ea pe facebook doar se uita la mesaje si nu mai raspundea. Eu credeam ca ma ajutati nu va bateti joc.