Faptul ca de 2 ori am fost pusa in aceeasi situatie prosta de a se folosi de mine pentru a o uita pe fosta. Odata cu stiinta mea(tineam destul de mult la El1 si chiar daca stiam ca tine la fosta am incercat sa-l fac sa o uite, insa in zadar=>am suferit o gramada cand cei doi s-au impacat.Si a doua oara nici nu stiam ca EL2 inca mai tine la fosta lui. Partea naspa aici e ca am aflat de la el tot atunci cand incepusem sa tin la el. Lucrul asta m-a intarit si m-a facut sa realizez ca niciodata nu mai trebuie sa repet greseala de a face pe cineva sa uite o fosta pentru ca va fi in zadar.
Ma cam enervezi cu toate comentariile tale! Gurita, si daca te crezi asa desteapta sa stii ca nu esti. Rai este usor sa fim, dar buni e foarte greu!
Hei buna am mai vb adica tiam mai raspuns la o intrebare. Pai daca tot ai pus intrebarea asta hai sa iti zic marea mea poveste din viata mea mica. Mai sti cand am zis ca am pierdut o persoana la care tineam, ei asta e poate o sa mai ma intalnesc dar nu o sa fie la fel.
Prima mea dragoste, iubire, atractie, simpatie etc..., a fost pentru o fata pe care nici nu o cunosteam. DECI: Eram in clasa a 7 a desigur eram doar un copil. Si era prima zi de scoala, eu impreuna cu un prieten de duceam pana la McDonals unde ne vom intalni cu o prietena dea noastra si cu inca o fata pe care nici eu nici el nu o cunostea. Ma rog, chestia e ca ne-am luat teapa am mers 9 kl pe jos(de fapt cu SK8-ul, Placa). Si ele luase taxiul inapoi de unde plecasem noi. (Probabil nu te intereseaza chestiile astea asa ca trec la subiect) In fine, ne-am intalnit am facut conostinta cu acea fata de care urma sa ma indragostesc. A doua zi la scl spre surpriza mea acea fata se transferase la scl mea si m-am intalnit cu ea. Aceasta era foarte saltareata si plina de voie si tot imi zicea ca sunt dragut si ma lua in brate si ma pupa pe obraz la comanda mea. Desigur stiam ca ma place si era una dintre cele mai dorite fete lin scl de fapt in momentul acela toti baieti incercau sa fie cu ea dar ea ii ignora. Si atunci eu credeam ca ma ia la misto sau ceva de gen dar ma inselasem. Si tot a tinut cu avansurile ei la adresa mea inca o zi inca doua o saptamana o luna chiar aproape 2 luni. Eu in aceast perioada incercam sa imi fac curaj sa ii spun ca o plac deoarece in generala eram forte foarte timid. Si in final mi-am luat inima in dinti sa ii spun dar in acea zi era foarte indiferenta nici macar nu ma mai saluta, absolut nici un contact fata de mine. Dupa tot timpul asta cu toate ca cu o zi inainte era foarte atrasa de mine. Si asa ca nu i-am mai zis ca o plac. Dupa 4-5 zile am vazut-o ca se saruta cu un baiat, in acel moment am simtit efectiv ca m-a lovit cineva in stomac. Si nu am mai vb cu ea o perioada. Ea avea acelasi drum spre casa ca si al meu doar ca langa blocul in care stateam eu era o statie si ea lua autobuzul de acolo. Dupa cam inca o saptamana, afara era frig si ploua si totul se misca incet in jurul meu era un absolut pustiu iar ea era linga mine si nu zicea nimic asa au fost toate drumurile pana acum. Pana cand am intrebat-o:"De ce ai facut asta" iar ea nu a zis nimic. Apoi i-am zis "De ce esti cu baiatul ala daca ma placi pe mine". Iar ea s-a oprit in mijlocul ploii ma privit si primul cuvant care la mai scos dupa doua luni la adresa mea a fost:"De ce acum, trebuia mai devrame, de ce ai spus" Iar apoi a mers inainte de parca nu s-a intamplat nimic. Am continuat drumul si am ajuns la statia de unde lua autobuzul dar il pierduse. Atunci m-a intrebat "vrei sa stai cu mine pana vine...".Eu i-am raspuns ca stau daca mai imi da un sarut pe obraz cum imi dadea inainte. Si a dat din cam dar nu m-a sarutat. Stateam si stateam dar nimeni nu zicea nimi. Si am incercat sa ma apropi dar ea sa departat. In moomentul acela ploaia se oprise si am incercat sa ii zic ca are ochi foarte frumosi(cu gandul de a deschide un subiect). Ea nu a zis nimic. Apoi a vazut ca vine autobuzul dar ea nu a intrat in el si i-am zis:"Ce faci pierzi autobuzul! Nu te duci!". Iar ea a raspuns "Stiu". Apoi s-a intors spre mine se apropia din ce in ce mai mult iar in momentul aceala inima imi batea tot mai repede. Sa apropiat intrarat cat sa ne atingem varful nasului iar ea mia soptit"Asta era momentul pe care il asteptam" Apoi a inceput ploaia urmat de un tunet. Iar ea m-a sarutat. a fost un sarut lent lung si dulce. Nu pot descrie in cuvinte ceea ce am simtit. Ei acest a fost primul sarut adevarat din viata mea. A doua zi totul sa reluat de parca nimic nu s-a intamplat uneori ma gandesc poate a fost doar un vis dar nu este asa, am simtit am trait si am fost acolo. Ea sia continuat relatia cu acel baiat am vb ca doi oameni normali far imbratisari si fara nimic altceva. Sfatul meu est urmatorul :"Continua sa iubesti ori cat de departe ar fi iubirea". In final as vrea sa imi cer scuze pentru greselile gramaticale. Si iti multumesc ca miai daat ocazia sa zic "o mica parte din viata me". Bafta si sa ai grija in tot.
PE mine nu ma intarit neaparat ceva...Dar e un baiat cu care am o relatie de 1 an si 8 luni si el ma face mereu sa zambesc si e un scump el ma ajuta mereu si ma intareste nu neaparat in dragoste...inainte am fost cu mia multi baieti dar cand am vazut ca nu mai merge nu am asteptat am scapat de ei ca sa nu mi fac rau
linarkfts întreabă: