Vaaaai... dar cât de trist.
Îţi spun sincer că atât de mişcat am fost de scrisoarea asta încât chiar nu-mi mai vine să mă duc până la WC c-aşa ce-am o diaree presantă de brusc instantaneu şi deodată mi-a trecut după ce mi-au urinat ochii la scrisoarea asta.
Fâââs!
Hai să fim serioşi!
Un copil se concepe şi se doreşte în 2! Dacă nu este dorit, mai bine nu se naşte decât să umble cu coasa după părinţii biologici pe la 17-18 ani!
Ah... şi încă ceva: Mama, adică femeia însărcinată, respiră şi, prin urmare, viaţa ei şi starea ei socială este mult mai importantă decât a unei "fiinţe" care de fapt nu a respirat niciodată!
Există dreptul la viaţă al oamenilor nu dreptul la viaţă a tuturor celulelor!
Treziţi-vă! Maturizaţi-vă! Protejaţi-vă! Şi... investiţi în educaţie nu în propagandă ieftină şi lacrimogenă!
Sunt in principiu impotriva avortului insa scrisoarea asta mi se pare un fasss lacrimogen.
Sunt multe argumente pro si contra, dar am trait pe vreme lui Ceausescu cand aceste lucru se impunea prin lege.
Nu sunt de acord cu interzicerea avortului, pentru ca sunt situatii in care acest lucru este inevitabil si a da viata unei fiinte in anumite conditii (malformatii, pericol pentru viata mameie, etc.) este ca si cum ai condamna un bolnav de cancer sa sufere timp de zeci de ani in mod cumplit, numai pentru a fi in viata.
Daca esti un barbat sau o femeie responsabila ai grija de viata ta, fa cati copii vrei, creste-i cum vrei insa lasa-i pe altii sa isi poarte pacatele lor.
Repet nu sunt de acord cu avortul. As putea sa iti exemplific exemplul personal in acest sens, desi este o chestiune foarte delicata.
Sunt convins ca in viata ta personala sunt multe lucruri pe care le poti face mai bine, dar acest gen de scrisoare este falsa si departe de realitate. Un copil care vrea sa vina pe lumea asta intr-adevar, isi face cale si vine, indiferent de oprelisti. Dumnezeu are suficiente instrumente sa faca acest lucru sa se intample.
Nu uita, pe lumea asta toate lucrurile se intampla cu un rost.
Prea lacrimogena pentru a-si atinge scopul. ca si soothe, nu sunt mare fan al avortului, dar de asemenea cred ca sunt situatii cand acesta se justifica.
Citeste asta!
e la fel emotionant ca scrisorica ta nu mai ca aici este vorba de nsite parintii care isi doresc cu adevarat un copil
http://www.tpu.ro/......d-zeu-asa/
Vai Si la inceput zambeam, era asa dragut. Doamne, o sa-mi ramana mereu povestea asta in cap M-a miscat enorm. Insa nu am nmik impotriva avorturilor din motive medicale...
Oooooo da!
LITERATURA, de foarte proasta calitate!
Sa-ti scriu si eu o scrisoare de la un bebe care te injura in alea 9 luni si apoi cand creste te snopeste in bataie?! Ar fi mult mai realist scenariul!
"Scrisoarea" are un impact egal cu zero. O fi avand ceva importanta pentru fanele telenovelelor.
In rest, lupta impotriva avortului e lipsita de argumente convingatoare.
In loc sa luptati impotriva avortului, mai bine ati lupta pentru educatie, de toate tipurile! Asa s-ar ajunge la avort extrem de rar, pe langa multe alte beneficii!
In ceea ce priveste educatia, inainte de a lupta pentru ea, ati putea sa incepeti cu voi.Intai de toate, ar fi bine sa renuntati la vorbe goale, lacrimogene, de prost gust si sa cautati esenta...
@identitate, nu toti copiii sunt cum zici u Si cu toate ca sunt atatea pagini de net in care scrie despre prezervativ, despre conceptie, contraceptie si toate cele. tot se intampla "accidente". N-ai ce sa-i faci...
Sincer mi s-a ridicat parul pe tot corpul, si as vrea sa dau un sfat tuturor care se joaca cu asa ceva sa se protejeze sau sa nu se joace cu focul.Sunt impotriva avorturilor si zic ca e o greseala mare cand o fata sau femeie face asta.Ar trebui sa isi asume responsabilitatea cand raman insarcinate dar...asta e.
Pe mine m-a impresionat aceasta 'scrisoare' si e foarte trista.Am ramas fara cuvinte, e foarte emotionant.
Intr-adevar este ceva deosebit si nu este singura chestie de acest fel de pe net. Sincer am ramas impresionata. Si eu sunt impotriva avortului.
Mi-a dat o lacrima, ce-i drept!
Dar vazand cum au raspuns unii atat de meschin ma ia durerea de cap!
Chiar si la 1 zi, 1 luna tot COPIL se numeste!
Nu stiti ce vorbiti, fatul acela are un Suflet! Dar ce sa stiti cand numai de sex fara responsabilitati va intereseaza!
Ma dezgusta nepasarea unora!
Era bine daca erati voi aia avortatii! Din moment ce nu pretuiti viata!
@kidulinha,
Nu am spus asa ceva, ti-am dat doar un contraexemplu.Chiar mai mult, sublinia importanta educatiei. E insa evident ca e dincolo de puterea ta de intelegere.
@I'mPerfect(a)!,
Vorbesti doar ca sa te afli in treaba.Mai invata si un pic de biologie, anatomie mai exact! Si tu ai aceeasi problema, nu intelegi.Nu are nici o legatura cu sexul fara responsabilitati sau cu nepasarea.
E vorba de educatie si de inteligenta. Daca gandesti, nu ai cum sa nu realizezi ca raul trebuie taiat de la radacina.Trebuie tratata cauza, nu efectele.Numai oamenii saraci cu duhul incearca asa ceva, sa trateze efectele.De fapt nici nu incearca, vor sa arate ca le pasa. Daca totul ar fi bine, cum ar putea ei sa arate ca au chipurile suflet mare?!
Nu sustin avortul, sustin evitarea lui. Iar cand se ajunge intr-o asemenea situatie, sustin mereu dreptul femeii pentru ca ea e mai importanta. S-a mai dezbatut problema si pe aici...
Vad ca ai un "suflet mare" avand in vedere dorintele tale. Oricum, decat prost, mai bine avortat!
Sustii viata? O confunzi cu existenta, nu sunt acelasi lucru.Si viata femeii care vrea sa faca avort nu te intereseaza?! Nu, evident! Nu sustii, si nu sustineti viata, sustineti vrajeala.
Voi faceti ceea ce mi-a spus profesorul de literatura prin clasa a VII-a, cand am facut o compunere ca sa scap.Nu-mi place vrajeala. Era practic o relatare iar la sfarsit am pus 2-3 figuri de stil.
El a zis:"Stii ce ai facut tu?! Ai facut o gramada mare, mare de tot de rahat.Deasupra ai aruncat 3 flori.Degeaba insa, tot PUTE!"
Asta faceti si voi.Lasati vrajeala,"florile" si mai bine dati rahatul la o parte!
Si nu-L mai bagati pe Dumnezeu in toate! Ati vrea sa mearga cu cei de 15-16 ani sa-si cumpere prezervative?! Sau in toate celelalte cazuri?!
In plus, cum ar fi voia Lui daca sustineti "neprihanirea" pana la nunta?!
Te pomenesti ca se uita la toti cand fac sex, chiar face galerie!
O dati la intors cu Dumnezeu pe toate partile, in functie de interesul de moment!
Asta se intampla cand nu gandesti...
Ceva foarte emotionant. Am mai citit ovestea unei mame care a avortat. Mi-au dat lacrimile.Nu stiu cum pot face asta unele femei. Mi-e cred ca mi s-ar rupe sufletul, dupa ce am citit povestea aceea am ramas uimita ce regret a avut acea femeie.
Identitate si kongeriket daca stati si va ganditi mult da` mult mai bine la ceea ce ati scris voi acolo din cate obderv eu sunteti foarte sadic, foarte nepasatori...
Kongeriket, cum adica viata sociala e mai presus decat un copil care se concepe? Adica tu daca ai concepe un copil cu cineva, nu stiu cati ani ai da` crede`ma ca nici nu imi pasa, si el\ea spune ca nu il tineti ca viata sociala e mai presus de acea fiinta care cica nu respira inca. Ai avorta sau ai pune`o pe femeia aceea sa avorteze doar pentru simplul fapt ca pentru tine conteaza mai mult viata sociala? Sa mor eu fratilor ganditi inainte sa scrieti ceva aici.
Identitate zici... "Oricum, decat prost, mai bine avortat!" asta crezi tu ca e mai bine sa faca o femeie decat sa isi nasca copilul? Ma, chiar daca e batut in cap tot copilul ei ramane, daca il avorteaza o sa il aiba pe constiinta si ea da` si tatal lui pentru ca nu i`au dat o sansa la viata.
Cat despre contraceptie si protectie fiecarela momentul sau. Cu neprihanirea nu cred ca e vreo probleme. Nimeni nu s`a nascut invatat, nimeni nu s`a nascut pregatit. Fiecare cu momentul sau. Asa ca nu mai judecati pe cei care isi incep viata sexuala dupa casatorie sau dupa 18 ani. Fiecare isi urmeaza calea asa cum crede el ca e mai bine. Si crede`ma ca pe cei care se pastreaza si se abtin de la aceste lucruri sunt niste oameni care trebuiesc respectati si poate poate in privinta unora si un model bun de urmat.
Nu sunt de acord cu avortul dar vezi si tu destul d ebine realitatea... oamenii nu mai au ce manca nu au cu ce traii sunt nevoiti sa recurga la aceasta metoda din pacate
Observ ca toate raspunsurile date la aceasta intrebare au primit stupid. Bine ca nu stim cat de stupizi suntem ci doar cat de amuzanti, folositori sau inteligenti.
beausingurlamasamea întreabă: