| pfff a întrebat:

Va rog sa imi dati ceva sfaturi, amu un an m-am indragostit de un baiat si il iubesc foarte mult, am fost cu el impreuna si dup el a inceput sa umble cu alte fete si m-am despartit de el(, mentionez ca am fost cu el 10 luni), au trecut deja multe luni mai exact 5 luni, iar eu inca nu l-am uitat nu stiu ce sa mai fac ca sa il uit, il vad in fiecare zi la scoala.cum sa il uit? sufar foarte mult, ce as putea sa fac ca sa il uit? daca vreti lasati-mi si id vostru si va pov pe mess mai multe. fundita nu vreau sa il mai iubesc! daca nu vreti sa ma ajuta-i mai bine nu raspundeti, nu vreau raspuns de genu esti copil si blablabla sau alte insulte

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Orice psiholog ti-ar recomanda sa-l uiti.sa gasesti pe altcineva. Dorind sa vorbesti pe privat cu lumea, denota ca singura vrei sa-ti faci rau. Uita-l!

| IloveME a răspuns:

De multe ori, n indragostim d cine nu trebuie! dam iubirea celui c no merita, iubim p cine isi bate joc d noi.asta-i viata!
gandeste-te ca multi am trecut prin mai grele(daca ti-as sp istoria mea,poate ai gandi ca a ta ii un nimic si acu am intalnit p cineva care chiar merita dragostea mea)j am reusit sa trecem peste!
nu t merita! j nu inteleg dc vrei sa t mai complici.
a fost si nu va mai fi.
gandeste ca odata va ieshi soarele si p strada ta, vei putea zambi din nou alaturi de cineva care t merita p tine si iubirea ta.
nu t mai gandi la el, incearca sa-ti ocupi timpu cu altceva placut.cu cat o faci mai mult cu atat e mai rau pentru tine!
ma bucur daca te-am putut ajuta.crede-ma am trecut si eu prin multe si acu zambesc din nou.nu-i usor deloc! va trece mult timp pana sa poti fi u din nou.nu t mai gandi la el si atunci cand va intalnitzi intamplator nu-i da ocazia sa vada ca suferi!

| VictorSebastian a răspuns:

Cautati alta iubire si mie mi sa intamplat la fel! Crdema!

| BiBiii_2986 a răspuns:

Uite...id-ul...meu.rusu_bianca2000 si iti dau sfatul meu acolo pupa! :*

| BiBiii_2986 a răspuns:

Uite id meu : rusu_bianca2000 Si iti dau sfatul meu.kiss

Răspuns utilizator avertizat