Nu vrei sa para ca-l chemi pentru sex, dar asta este clar si limpede pentru toata lumea, odata ce-l inviti sa stea peste noapte, ca doar nu-l vei culca in camara sau pe balcon.
Acum depinde cat esti tu de disperata, ca asta se subaintelege cand il inviti din prima, direct la tine-n pat.
Nu te opreste nimeni sa faci asta.Si poti chiar sa ii spui ce ne-au spus si noua, Nu cred ca nu e de inteles.
Daca nu vrea sa faca sex, cum sa-l astepte in ceva sexy imbracata? Sa-l incite la viol?
Pai ce rost are sa mai vina la ea dacă nu fac nimic?
Problema este relativa. Daca relatia lor este de asa natura, adica cunoastere prin sex, asa este.
Cred ca eu nu cunosc asa de bine mersul treburilor intre tinerii de azi, dar eu, cand eram adolescent, am dormit impreuna cu fete fara sa facem sex.
Il inviti la tine la o cafea si sa mai discutati, iar la discutii, poti sa-i propui sa ramana la tine cu o conditie: fara sex.
Eu zic ca nu din prima, si noaptea la tine..ca asta ar crede toti baietii, daca ai chema pe unul.
Doar intreba-l daca ar timp sa vina candva putin la tine. daca te place cu adevarat si-ar face timp in weekend sau candva.
Dar nu prima data, noaptea la tine..pentru ca 10 minute discutie, 3 ore tipete..sa fim seriosi