Hmm cred ca ar fi bine s aincerci cu altcineva si sa iti faci pe altcineva ca sa il uiti, mai ales daca are si copil, sunt atatia baieti pe lumea asta
E adevarat ca se spune ca in dragoste e totul permis, dar nu si cand e un copil la mijloc.
Gandeste-te. El probabil o iubeste pe sotia lui, iar copilul nu merita asta. Nu se merita sa strici o familie, din cauza capriciilor tale.
Mai bine, cauta-ti pe altcineva.
Eu nu cred ca o sa-si lase copilul si sotia pentru tine sincer cam rar cazuri din astea eu cred ca ar fi mai bine sa iti vezi de viata ta iti cauti un baiat potrivit pentru tine trebuie sa stai sa gandesti la rece ca:are un copil, o sotie o familie si e ceva normal sa te priveasca pentru ca asa sunt toti cand vad o fata frumoasa (ochii vad inima cere) vezi de viata ta o sa-l uiti
Buna, daca are familie mai bine uital! nu e usor! eu m-am casatorit cu un barbat divortat cu un copil, dar nu m-am gandit ca aceste lucruri sunt niste greutati de care te lovesti o viata intreaga dupa! nu poti sterge cu buretele! asteapta pentru ca sunt multi altii, nu e singurul! curaj si bafta.
Ceau:*
nu cred ca ar fi corect pentru saracutzu copilash...iti spun pentru ca si tata sa ''incurcat'' cu una cand aveam eu 4 ani si stiu si acum cat de mult m-a durut, si relati alor o durat 2 ani, iar mama sa impacat cu el...si aia acum s-a casatorit din nou si primeste zilnic bataie de la sotul ei mii mila de ea desii nu este demna de mila pentru ce a facut, mia tricat toata copilaria, cand o vedeam pe mama plangand.
decii, sunt multe lucruri in joc
mai bine uitate la alt baiat, nu merita:*:*!
bafta si succes:X