Cand aveam doar 8 ani a murit tati iar de atunci viata mea s-a schimbat pentru ca la o saptamana mama s-a casatorit ...si mie mia distrus viata
Poate nu se compara cu a altora, dar de cand ma stiu am suferit in dragoste, nu am avut noroc pe plan sentimental
Cel mai trist? Sa vrei sa o f*** pe una sa te pregatesti, sa se pregateasca sa ai P**** tare ca piatra gata de actiune si sa primesti telefon de la ai tai ca in 5 minute sunt acasa. Ramai cu un pumn de c_o_a_i_e. Plus ca pe langa ramai si cu o durere de nesuportat nici nu stii cat de mult doare si fizic si sufletesc CUUUUM se poate asa ceva? CUUUUM((?
M-am taiat la degetel si ma doare uite o durere recenta... nu prea am suferinte in viata pentru ca mi-o fac vesela imediat dupa o suferinta
Cea mai grea si cea mai greu de indurat este dragostea.Este foarte grea pentru toata lumea, in termeni mai mici sau mai mari.
Buna! Nu pot sa zic ca mi s`a intamplatun lucru care sa fie cel mai dureros. Mi s`au intamplat multe lucruri dureroase.prea multe pentru a fii povestite. Sincer nuam un raspuns concret pentru tine, dar nici nu vreau sa`mi amintesc d cele mai urate clipe.Sa zicem ca am incercat sa trec peste ele.Desi unele ma urmaresc tot timpul.Amintirile.bft!
Mie mi s-a intamplat sa se piarda o relatie de 2 ani am fost cu el de la 12 ani acum am 15 si nici azi nu l-am uitat si nu mi-am esti din starea aia de depresie plang aproape in fiecare zi si de abia de mai manac pur si simplu viata mea s-a dus o data cu el stiu ca alti au patit lucruri mai grave decat ce mi s-a intamplat mie dar, asa a fost sa fie...
Pai cand iubitul meu s-a despartit de mine dupa o relatie de lunga durata chiar cand credeam ca am gasit dragostea adevarataacum e in bratele alteia care niciodata n-o sa-i poata oferi toata dragostea pe care eu eu oferplang dupa el in fiecare zi si simt ca dupa despartirea de el nu mai exista nimic frumos in viata era tot ce imi ramasese dupa ce tata a plecat de acasa...
mosu_9772 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: