Veraxa, ai o problema.Iti inteleg teama, inteleg ca traiesti, ca si mine, intr-o lume dominata de "setea" de sex, o lume in care existenta multora se rezuma doar la asta:sex. Insa tu chiar ai o problema...las-o mai moale! Esti prea disperata! Revin la problema Tatianei. Da, cred ca te place, cred ca vrea sa fiti din nou impreuna.Nu stiu nivelul gravitatii greselii tale, dar daca face ceea ce tu spui, inseamna ca a trecut peste.De ce nu incerci sa deschizi subiectul asta si cu el?
Da, adica la fel am patit si eu.Depinde si de baiat, dar fiecare merita o a 2-a sansa, lasa-i putin timp pana se calmeaza apele
Hmm.Stii, e o chestie aici la mijloc.Sex ati facut? Pentru ca e posibil ca acel baiat sa iti spuna aceste lucruri pentru a ajunge din nou cu tine in pat.Bine, s-ar putea si sa mai tina la tine si sa vrea sa va impacati, dar nu stie cum sa iti spuna. Dar, avand in vedere ca e baiat, daca u ceri sa va impacati, nu cred ca o sa te refuze, dar trebuie sa ai grija prima data sa vezi daca nu e doar pentru sex.Succes
Pai depinde ce ai facut ) depinde cat de grac ii desi daca vorbiti mult si nu va certati din orice eu cred ca vreti sa va impacati dar va temeti unul de altul.