| TheGirl_4876 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati... am 12 ani si as vrea sa`mi fac o relatie. dar nu stiu daca este bine de la varsta aceasta. voi ce spuneti? daca e ok, atuncea cu ce sa incep? va rog rasp...

la cel mai bun raspuns, dau funda :X

Răspuns Câştigător
| dasda a răspuns:

Nu inteleg, care e problema?batting eyelashes. Daca iti place [ cu adevarat] de un baiat, vorbeste cu el, afla daca te place.La 12 ani, nu mi se pare ca esti mik.[Si eu am avut iubit la 12 anii( acum am 13). Si l.am iubit:X cu adevarat].

5 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Chiar nu mai poti astepta? eu zic ca nu e bine la varsta tatongue ai tot timpul din lume pentru baieti.

| BlueLine a răspuns:

Poti sa iti incepi o relatie si la 12 ani daca crezi tu ca esti pregatita de asta doar sa ai grija cu cine si cam ce rol are aceasta relatie inca esti cam micuta sa faci prea multe tongue dar o relatie poti sa o ai si la 12 ani thinking daca iti gasesti un partener bineinteles tongue Doar ai grijabatting eyelashes

| rares_3029 a răspuns:

Daca chiar iti place de un baiat si lui ii place de tine e ok. dar daca tu doar iti doresti asta nu e ok, pentru ca ai putea sa te combini cu oricine doar ca sa vezi cum e.

| Dolly_2615 a răspuns:

Doamnelaughing bai am tot 12. incepi cand gasesti un tip de care iti place cu adevarat...eu am inceput de la 10rolling on the floor dar sa stii ca am facut-o doar din lipsa de ocupatie. abia anul asta am simtit ceva ft serios:d asa ca daca simti ceva serios pentru cineva: nu te lasa descurajata de varsta ta

| Darkotdm a răspuns:

Daca asta vrei nu e o problema dar daca vrei sa incepi o relatie din alte motive recomand sa astepti pana ajungi sa cunosti mai bine acest contract cu multe si incurcate cerinte.