Tentativa de mituire este infractiune, iar la varsta ta te poti alege si cu un dosar penal. Ca sa nu mai zic ca si daca medicul nu te reclama la procuratura, tot vei trai toata viata cu gandul ca ai comis o infractiune. Asa ca stai cuminte, nu transforma o mica problema intr-o problema absolut uriasa (o pedeapsa penala, chiar cu suspendare sau o infractiune nepedepsita, la varsta ta, te vor arunca intr-o lume din care nu mai poti iesi). E mai intelept sa discuti anterior cu mama ta sau, daca nu ai curajul, sa il chemi pe partenerul tau sexual (daca nu este chiar ultimul om, isi va suma raspunderea)
Si cati bani crezi ca i-ai putea da tu? Ca nu ai salariu. Tu ai auzit de legea ai cu darea si primirea de mita? Ai innebunit?
Din pacate medicul trebuie sa spuna adevarul, indiferent de ce-i oferi tu!
Nici un medic ginecolog din intreaga lume, orice investigatie ar efectua nu va putea preciza niciodata daca vaginul tau a fost penetrat sau nu, deoarece in urma introducerii penisului in vagin acesta nu lasa/nu ramane absolut nicio urma vizibila, materiala privind dezvirginarea, si asta se datoreaza si faptului ca virginitatea este de fapt o notiune psihica/mentala si nicidecum fizica, vizibila, palpabila. Medicul poate constata doar starea fizica a himenului si anume daca aceasta mai este sau nu intacta, aica daca esti sau nu DEFLORATA. Dar de asemenea nici in acest caz NICI UN MEDIC nu se poate pronunta ferm/precis asupra factorului care a provocat DEFLORAREA deoarece aceasta se poate produce din mai multe motive, chiar foarte diferite si nu neaparat de natura sexuala. Din acest motiv nici un medic nu se hazardeaza sa se pronunte in privinta modului in care s-a produs lezarea/ruperea himenului, adica deflorarea. De asemenea conform Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii citez (Capitolul III - Acordul pacientului informat) : In Articolul 650 este specificat clar ca : Medicul ginecolog poate sa-i comunice parintelui/tutorelui legal doar ceea ce a convenit cu tine si ai aprobat tu ca-i este permis sa declare, astfel ca luand in calcul problemele de confidentialitate, informarea parintilor privind si alte date constatate ar fi ilegala in absenta consimtamantului pacientei. In nici un caznu este indicat si nici necesar sa incerci sa mituiesti medicul care face constatarea. Multa sanatate!
Legea aia e fas. Maica-ta o sa mearga la medic si o sa-i spuna clar pentru ce te aduce acolo. Si pentru un control de rutina dar si ca sa vada daca mai esti virgina. Rusinica ca la 16 ani nu mai esti virgina! Cica printre cele mai bune eleve...
Probabil medicul va descoperi ca nu mai ai himenul (care este de fapt simbolul virginitatii)
insa himenul se poate rupe din mai multe motive, foarte usor
se poate rupe cand mergi pe bicicleta, daca faci sport(mai ales inot si gimnastica) etc
asa ca daca nu esti pregatita sa ii spui mamei tale de viata ta sexuala incearca una din variantele de mai sus.
Bafta!
Bun, deci este o idee chiar patetica sa mituiesc medicul, am priceput. Eu va povestesc pe scurt viata mea ca sa intelegeti de ce am decurs la gestul asta, de pe la 12-13 ani mama era bolnava sa fiu acel tip de fata perfecta si uita sa imi arate ca tine la mine, acele gesturi pe care presupun ca le face orice mama. Ea imi reprosa mereu ca nu-s buna de nimic, ca sunt slaba, ca toti sunt mai buni ca mine. Odata ce am ajuns in clasa a 8 a a venit si stresul examenului, ea fiind foarte posesiva nu ma lasa sa ies din casa, sa vorbesc la telefon sau sa stau pe calculator, in momentele alea am simtit ca vreau pe cineva care sa vad eu ca ma iubeste. Am intrat la liceu, la ce liceu a vrut ea, am sjuns printre cei mai buni elevi din clasa si am intalnit un baiat cu care am o relatie de lunga durata, el nu mi-a cerut niciodata sa facem ceva, pentru ca stia ca nu voi accepta dar intr-o zi s-a intamplat. Am facut o pentru ca l.am vazut ca nu cauta asta la mine, nu isi propusese sa ma atraga sa o fac cu el. Deci va rog din suflet sa imi spuneti clar ce sa fac deoarece solutia de ai spune mamei nu este una buna.
Nu prea inteleg ce astepti. Medicul nu poate spune daca te-ai culcat cu cineva sau nu. Bineinteles ca pot exista si idioti, dar poate nu ajungi la un d'asta.
Eventual o sa spuna ca himenul este sau nu intact. Daca mama ta afla ca himenul tau nu este intact o sa traga probabil concluzia ca nu mai esti virgina (fara logica).
Problema e intre tine si mama ta. Din ce spui aveti amandoua nevoie de suport. Mama ta pentru ca proiecteaza pe tine nevoile ei si tu pentru ca ai crescut intr-un mediu hiperprotectiv. Cat te va afecta asta depinde de rezilienta ta (puterea de a trece de socuri).
Cel mai probabil amandoua veti refuza consilierea psihologica. In conditiile astea iti ramane sa apelezi la a treia persoana care sa stea de vorba cu mama ta.
Bafta!