Pentru că nu e o regulă să curgă sânge. Poate avea himen elastic. Sau foarte perforat. Durerea e provocată de vaginul neînvățat cu penetrarea.
Probabil ca himenul ei este foarte elastic și nu s-a rupt pentru a apărea sângele de care vorbești tu.
Dacă e prietena ta, presupun că de mai mult timp și se presupune că aveți încredere unul în celălalt, pentru că totuși ați ajuns la sex, nu înțeleg de ce te-ar minți? Sau mai bine zis, de ce te îndoiești de virginitatea ei?
Am vorbit cu fete care mi-au zis că n-au sângerat prima dată, dar au sângerat la următorul act.
Nu e mai bine să discuți cu ea?
Lasă bre omul, că el nu e convins decât de sânge, probabil voia să facă lac pe pat
Mi se pare absurd
E prostan
Nu la toate fetele/femeile exista acea sangerare, iar la unele poate fi atat de putin incat nici sa nu se observe. Daca spune ca a avut dureri, si ti-a spus de la inceput ca e virgina, de ce sa nu o crezi? Ce motiv ar avea sa minta. Ea te-a avertizat de la inceput ca e virgina tocmai ca totul sa decurga mai usor, sa aveti un preludiu mai lung in asa fel incat sa nu existe dureri asa mari
AlexEjmecheru întreabă: