anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati.am o problema grava:mi-am inceput de curand viata sexuala si am avut un contact neprotejat, dar nu a ejaculat in mine si nu mi-a venit ciclu, trebuia sa vina pe 1 si suntem pe 3 sunt foarte ingrijorata, dar precizez ca in ultima perioada sunt foarte stresata si ciclul nu este prea regulat adica cateva luni imi vine pe o data fixa apoi alte luni pe alta data si tot asa.este posibil sa fiu insarcinata? va rog da. ti. mi rasp

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intarzierea este mica, deocamadata nu e cazul sa te gandesti la o sarcina. Avand contact sexual neprotejat fara ejaculare ai risc semnificativ de sarcina (intre 4 si 27% in functie de perioada ciclului menstrual in care te gaseai. Daca a fost primul si ai menstre neregulate, riscul maxim poate ajunge chiar pana la 40%). Deocamdata nu poti decat sa astepti. Daca menstra intarzie mai mult de 7 zile, in a opta poti face un test de sarcina din primaurina de dimineata, repetat dupa 3-4 zile daca este negativ.

9 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Papusica mica, nu cu jucaria asta trebuia sa te joci.
Imi pare rau pentru "copilaria ta".

| EvilThoughts a răspuns:

Fa test de sarcina.Sa fi sigura, dar pe viitor foloseste metode contraceptive.Intarzierea e mica, deci inca nu ne putem afirma.

| JohnnyBi a răspuns:

Daca nu iti vine regulat, nu e mare problema ca intarzie 2-3-4 zile. daca nu iti vine deloc, atunci e problema. lipsa ciclului intr-o luna poate fi datorata unei sarcini.

| Larisa a răspuns:

Depinde cu cate zile inainte a avut loc contactul.si vreau sa-ti izc ca exista si cntraceptie de urgenta, sun niste pastile care se iau la maxim72de ore de la contact,sunt destul de scumpe, dar din moment ce ti-ai inceput viata sexuala, probabil ca ti-ai asumat si responsabilitatile aferente

| danishor a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa iti faci un test de sarcina sa fii sigura atata timp cat ai avut un contact sexual neprotejat poti sa iti pui semne de intrebare, daca sunt numai cateva zile nu e o problema dar daca trece o saptamana si nu iti vine mergi in graba la farmacie si cumpara un test de sarcina e undeva la 10 - 15 lei. bafta si noroc

| stefanb39 a răspuns:

Esti insarcinata ai dat de draq stiu ca asta nu-i cel mai bun raspuns da tatal meu e doctor dinasta pentru gravide si stiu cum e cu chiestiile astea

| me4ever98 a răspuns:

Ar cam trebui sa faci un test de sarcina 100%...dar poti si mai astepti daca nu-ti vine ciclul in 5 zile e grav

| BuBu_3625 a răspuns:

Da,d-ar putea ca esti!winking

| dolly20 a răspuns:

Va multumesc pentru sfaturi, dar din fericire mi-a venit ciclul\:d/