anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati. Chiar nu stiu ce sa fac. Am o relatie cu un baiat de aproape 4 luni. Eu am 17 ani, el 19. Vorbim in fiecare zi, ne intalnim etc. Daca ne suparam unul pe celalalt toata chestia tine maxim 3 zile. Acum insa nu am mai vorbit cu el de o saptamana. Mi-e dor de el, insa... sunt f orgolioasa. Si partea proasta e ca si el e la fel. M-am suparat pe el dintr-o prostie, pentru ca a gresit cu ceva vrand sa ma faca geloasa, si tot el a ajuns sa faca pe suparatu'! M-am saturat sa tot fac eu primul pas. Imi spune ca tine la mine cu adevarat, chestii de adormit copii, da' eu m-am saturat de orgoliul lui.
Ce sa fac? Ma mai "injosesc" inca o data, sa ii las de inteles ca mi-a trecut supararea (desi atunci cand ii greseam eu tot eu il impacam si veneam cu ganduri "pasnice")?

1 răspuns:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

In dragoste nu-i loc de orgoliu si mandrie, le lasi la usa!happy

Voi trebuia ca inca de la inceput sa vorbiti de marele vostru orgoliu, care, se pare, va poate desparti!

Da tu din nou de la tine si explica-i ca si el trebuie sa faca concesii daca vrea o relatie cu tine! Asa e normal!

Daca nu se schimba...schimba-l pe el!big grin

Alt sfat mai bun nu iti pot da!