De unde sti ca i-a interzis tac'su, de la el? Asta e simpla vrajeala din partea lui, si- luat ce si-a dorit acum ti-a dat cu sutul in fund. nu stiu la ce va ganditi atunci cand vedeti ca o relatie scartaie, trebuia sa-ti dai seama ca tipul iti intinde capcana pentru a face sex cu el, macar v-ati protejat? daca e ca mine sperie-l si tu putin, te invat eu cum
Da el mi-a spus.
Spune-i ca esi insarcinata tine-l asa in sah vreo luna de zile incepi cu " ce faci, sti ca o sa fi tatic? " mama lui de magar
Hopa se lasa cu Hardcore aici ai grija :-p.Pai normal ca taica-su a inceput sa fie dusmanos cand v-a vazut.Mai ales asa prospatura -Trebuia sa il bagati si pe el -Glumesc. Normal ca daca v-a vazut a fost naspa si are o parere nasoala despre tine.
Daca eram tacsu' ii dadeam o tigara asa ca dupa sex si il cinsteam si cu o bere.
Asta in cazul in care nu esti minora, ca altfel ii trageam o mama de bataie.
Ce conteaza ca e minora daca se iubesc? Uite ca sunt minor (17) si iubita mea la fel(16) si nu a fost nimeni certat si stiu si parintii mei si ai lor ca avem o relatie foarte serioasa. Chiar ne-am decis sa facem un copil... maine, poimaine vedem noi
Grabiti-va cu copilul ala ca timpul trece si imbatraniti))...tic-tac, tic-tac :-P
Sa sti. hai ca o scol
Sa aveti grija de acum in colo ca sunteți singuri in casa. Nu stiu te poti duce sa discuti cu tatăl.
Multumesc! o sa incerc sa vorbesc cu el.