Senzatiile mai "deosebite" sau mai "ciudate" pot fi induse in subconstientul tau si de gandurile care te streseaza neincetat in ultimele zile.Din putinele si laconicele datele prezentate de tine, efectiv nu se poate trage o concluzie catusi de cat certa sau transanta. Orice rezultat al unui test de urina trebuie reconfirmat printr-o analiza similara facuta dupa circa 4-5 zile. Metoda de testare prezentata de mine cea prin analiza sangvina este cea mai precisa, nu necesita repetarea deoarece rezultatul nu este interpretabil si cel mai important se poate face la minim 8-10 zile dupa ultimil act sexual sau dupa data ovulatiei prezumtive. Lipsa semnalelor premenstruale permite formarea unor scenarii diferite ceea ce poate amplifica o abordare "paranoida" a situatiei precum si accentuarea destabilizarii hormonale. Toate gandurile tale "innebunitoare" se pot risipi in 24 de ore. Pe viitor iti recomand sa folosesti inelul contraceptiv NUVARING pe baza de hormoni.Multa sanatate.
Este foarte greu de dat un raspuns in acest caz. Chiar daca aveti experienta sexuala destul de indelungata tebuie avut in vedere ca organismul poate suferi in orice moment unele mici modificari in modul de functionare.Iti propun sa-ti faci o analiza de sange intr-un laborator de analize medicale in vederea stabilirii existentei sau a lipsei hormonului de sarcina hCG care este produs doar de placenta si care poate exista doar in cazul in care a avut loc nidatia si s-a instalat o sarcina.Multa sanatate.
M-am simtit cam ciudat in ultimele zile. M-au deranjat anumite mirosuri, urinez mai des si ma doare capuul. Dar nu stiu daca este din aceasta cauza sau nu, mai ales ca am facut un test si mi-a iesit negativ. Am facut dupa cinci zile de la intarzierea menstruatiei...
Senzatiile mai "deosebite" sau mai "ciudate" pot fi induse in subconstientul tau si de gandurile care te streseaza neincetat in ultimele zile.Din putinele si laconicele datele prezentate de tine, efectiv nu se poate trage o concluzie catusi de cat certa sau transanta. Orice rezultat al unui test de urina trebuie reconfirmat printr-o analiza similara facuta dupa circa 4-5 zile. Metoda de testare prezentata de mine cea prin analiza sangvina este cea mai precisa, nu necesita repetarea deoarece rezultatul nu este interpretabil si cel mai important se poate face la minim 8-10 zile dupa ultimil act sexual sau dupa data ovulatiei prezumtive. Lipsa semnalelor premenstruale permite formarea unor scenarii diferite ceea ce poate amplifica o abordare "paranoida" a situatiei precum si accentuarea destabilizarii hormonale. Toate gandurile tale "innebunitoare" se pot risipi in 24 de ore. Pe viitor iti recomand sa folosesti inelul contraceptiv NUVARING pe baza de hormoni.Multa sanatate.
Cum va protejati? Orice contact neprotejat poate duce la o sarcina nedorita! Sau poate tii s-a dereglat...
Multumesc pentru raspunsuri, eu chiar mi-as dori un bebe si partenerul meu la fel. O sa ma duc la ginecolog. Multumesc