| Anablondyi a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu o problema! dau fundap entru cea mai isteata! Fotul meu prieten la care am tinut ca la ochii din cap (si inca mi tin ) a avut pana acum inca vreo 2 relatii cu alte fete...si am crezut ca de mine a uitat.Eu oricum il iubesc, dar am spus tuturor ca nu mai tin nici un pic la el si ca nu sunt curioasa de elstraight face AZtazi m`a chemat afara, dupa aproape un an de cand ne-am desp. si se comporta foarte frumos cu mine, iar o colega mi-a transim ca el ar vrea din nou o relatie cu mine straight face Problema este ca eu mi-as dori foarte mult acest lucru laughing)) dar nu vreau sa fac asta pentru ca nu vreau sa imi expun sentimentele pe care, in fata prietenilor le-am declarat nule! va rog ajutati-ma, mi-as dori din nou sa fiu in bratele lui dar nu stiu ce sa fac deoarece nu-i pot zice "da"

Răspuns Câştigător
| levyyyy a răspuns:

Iesi un timp cu el si vezi daca intr-adevar tine la tine, te palce alea alea sau daca sta doar din interes cu tine.fi precauta

8 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Joaca'te asa un pic. Profita de situatie. Adica vezi daca chiar e pe bune faza cu impacatu' sau nu. Daca vrea sa fiti iar impreuna o sa iti spuna. Atunci tu trebuie sa incerci sa vorbesti cu el despre greselile din trecut (Asta pentru a nu le mai repeta, nu pentru a va aminti de momentele urate) etc. Daca vrei sa te impaci cu el si ti la el. Si observi ca si el isi doreste asta. Mai da'i o sansa. Si lasa orgoliul oh go on si ce le'ai spus celorlalti.

| BruneTTe a răspuns:

Pai continua sa iesi cu el in timp ce ii dai impresia ca si tu il vrei inapoi, dar iti trebuie timp sa vezi ca s-a schimbat. Numai bine in acest timp le poti spune prietenilor tai ca ai reluat legatura cu el, ca pare un alt baiat si ca te gandesti sa ii dai o sansa [ bineinteles ca nu vei spune "daaaa, il vreaau" laughing ]. Incearca si tu sa "aberezi" pe motivul schimbarii sale si poti chiar sa le ceri parerea daca sa-l accepti din nou sau nu. Asa totul va parea chiar credibil. Succes!

| ciresicaSiatat a răspuns:

Pai ia-o de la capat,usor,o intalnire,mai vb la tel,pe mess,incercati sa va apropiati usor astfel sa se vada ca lucrurile merg incet dar sigur, asa vezi si ce simte prietenul tau si dupa un an cred ca aveti multe lucruri de povestit care va vor apropia, bafta!

| rox13yy a răspuns:

Buna.parerea mea e ca nu ar trebui sa te increzi in colega ta, nici ea nu are de unde sa stie sigur.ar trebui sa te tot intalnesti,sa lasa sa vezi cum vor evolua lucrurile,pentru ca el daca te place sh te vrea inpoi va face primul pas, tuh doar trebuie sa stai sh sa astepti.te cred ca tie foarte dor de el(mai ales ca il iubesti) sh ca ai vrea foarte mult sa il tii in brate sh sa-l saruti, dar incearca sa iti stapanesti sentimentele pentru o perioada
Dar daca vrei poti sa ii sp sh tuh prima ca inca il placi sh ca ar fi bine sa reluati ce a fost(nah asta daca vrei sa fii directa sh sa faci tuh primul pas). inca ceva:nu lua in seama ce cred prietenii de tine daca tuh te impaci cu el.dah?
pentru ca sunt sigura ca ai prefera de o mie de ori sa stai in bratele lui decat sa iesi cu prietenii la un suc.
deci ce zici merit fundita?:*:*

| fello18 a răspuns:

Totul tine de curaj happy si incredere in prieteni...

Primul pas in opinia mea ar fi sa le spui prieteniilor cea ce simti cu adevarat pentru el, daca acei prieteni tin cu adevarat la tine te vor incuraja, cum este si normal sa faca un prieten.
Pasul doi, invita-l la un suc, simplu... si spune-i ce simti pentru el. stiu ca vei fii topita de emotii sau frica de raspunsul lui dar daca ati mai fost impreuna inseamna ca il cunosti, si in mare "il poti juca pe degete". Esti fata, noi baietii suntem la mila voastra ( sigh of. ) faceti ce stiti mai bine. big grin sper ca te-am ajutat!

| pink1girll a răspuns:

Parerea mea este ca nu prea mai are nici un rost sa reincepi o relatie cu el (chiar daca ti la el). Avand in vedere ca el tia gresit destul de mult, adica el avea inca 2 relatii in plus cand era cu tine.hmm inseamna ca pentru el totul era o aventura.
Eu am trecut prin ce ai trecut tu si a fost cea mai mare greseala a mea ca m-am impacat cu fostul pentru ca m-a facut sa sufar enorm.
Sfatul meu este sa incerci cumva sa-l uiti pentru ca sti cum se spune dupa colt te asteapta inca 2.
Bafta!

| D_5637 a răspuns:

Scuza-ma daca iti zic, dar eu cred ca nu merita. Daca vrea o a2a relatie cu tine: ori te place ( dar asta nu prea e posibil, din moment ce a fost cu alte 2 fete dupa despartirea de tine) ori are un interes. Daca tu chiar il placi, si simti ca si el te place, ar fi bine totusi sa mai reflectezi la situatie.Gandeste-te ca poate o sa se desparta de tine a2a oara, atunci ai suferi si mai mult. Cat despre prieteni, ei ar intelege, dar foarte bine prietenii tai ar putea sa ii spuna lui ca,, nu mai ai niciun sentiment pentru el". Si aici ar fi o problema. Cel mai bun caz ar fi daca ai vorbi cu el, ai clarifica ceea ce relatia voastra ar putea ajunge, de ce te vrea inapoi etc. Si, cel mai important lucru: fa ce inima iti spunebig grin

| VallyVall a răspuns:

Draga mea Ana,imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si multe fete trec prin asa ceva,cel putin, majoritatea. Poti scapa din asta spunand ceva de genul:,, Mi-au revnit sentimentele.'' sau uiti putin de parerea prietenelor.Sau,ca ultima varianta,poti avea din nou o relatie cu el, dar in secret, cu toate ca va fi putin cam dificil daca el nu va intelege asta.Si daca nu, sau macar intelege putin, va zice ca nu mai tii asa de mult la el.Si eu am trecut prin asta si nu mai stiu de cate ori i-am dat prietenului meu o a doua sansa, cred ca am ajuns la a 7a sansa.Ma rog,deviez de la subiect! Incerca sa vorbesti cu el(in caz ca alegi,, relatia in secret'') si sa-l convingi ca tu nu poti sa renunti nici la prietenele tale, nici la el.Cu toate ca,daca iti sunt prietene adevarate,te-ar sustine,indiferent de decizia pe care o alegi.happy Totusi,daca alegi aceasta oportunitate de a fii din nou cu el,stai cu ochii pe el, fara sa observe prietenele tale, pentru ca s-ar putea sa i se urce la cap faptul ca esti cu el dar nu esti(sper ca ai inteles ceva) si s-ar putea sa se dea si la alte fete.Ca doar de! e liber cand e in public! Ai grija, sa nu-ti fie franta inima mai mult decat terebuie pentru ca nu exista remediu la tot pasul.Cu greu gasesti un baiat potrivit tie.Eu sper sa reusesti pana la urma sa fii din nou impreuna cu el.Pana la urma,daca tu il iubesti,si el te iubeste,ce va impiedica sa fiti fericiti? Oh, da, prietenele! rolling eyes Totusi, nu poti decide decat tu, nu si ele! Sper sa fiti again impreuna si ca te va ajuta sfatul si pe viitor.happy