Poarta-te firesc, declaratiile vin din suflet. Daca vin de la noi sub forma de sfaturi, sunt doar niste cuvinte! Succes!
Ain't it crazy when your love slams? YOu'll do anything for the one you love ' cause anytime that you needed me I'd be there. dar cum a spus si mefisto23 declaratiile vi din suflet si nu are rost sa le spui daca nu simti. mult noroc
Daca nu te duce capul sa-i faci o declaratie speciala inseamna ca nu o iubesti indeajuns de mult.
Ohh si eu m-as indragosti de unul care cauta declaratii pe internet. Dar daca tot insiste sa devii stereotipie, eu-ti aicea:
http://shine.yahoo.com/......ar-496071/
Nu invatata texte pe de rost. Incearca sa fii cat mai natural, spontan si sa o surprinzi mereu cu ceva placut! Pentru inceput inainte sa te intalnesti cu ea, poti face o vizita la florarie si sa-i cumperi o floare (trandafir alb, rosu, nu stiu vezi tu ) insa totul sa fie pe neasteptate!
Succes
O lasa acum declaratiile... spune-i ce vrea sa auda toate fetele...(k ii frumoasa draguta, iti sta gandu la ea mereu, .chestii din astea sigur merge e mai bine ca o declaratiesucces
Declaratie : :* asta tine doar pe mess
Pai eu zic sa-i spui ce crezi tu ca ar trebui si pana ajungi la o varsta mai "inaintata" o sa stii cum sa faci
Cumpara-i o floare pe care sa i-o daruiesti, iar reactia de bucurie pe care ai s-o vezi in ochii ei iti vor descatusa limba si-ai sa poti sa-i spui tot ce simti cu o usurinta de care tu insuti ai sa te miri! Inceputul e greu...Succes!
beausingurlamasamea întreabă: