| dnxdnx a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu un sfat, am o prietena mai mare cu un an ca mine am fost impreuna vreo 2 zile si prietenele ei o tot bateau la cap ca ce stai cu piciul ala ca e cu un an mai mic si etc, eu i-am zis sa nu le mai asculte dar ea acum chiar daca ma place nu mai vrea sa stea cu mine ca i se pare aiurea ca sunt cu 1 an mai mic ca ea si nu am cum sa o conving ca nu e asa mare branza, imi place foarte mult de ea si ii place si ei de mine si daca aveti vreun sfat cum sa o conving... va rog sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| bau0217 a răspuns:

Nu o mai baga in seama DELOC. Cand o sa te intrebe de ce o eviti o sa-i spui pe un ton mahnit ca nu vrei sa o faci de ras ca sta cu tinetongue

3 răspunsuri:
| sssoriii a răspuns:

E o cretina si cu asta am spus tot.De ce sa se i-a dupa prietenele ei? ar trebui sa faca ce simte nu ce zic prietenele ei.ma rog...nu fi tu fraier si cauta-ti alta. e plina lumea de fete.
Mult noroc.:*

| Floreenofficial a răspuns:

Spune-i ca s-ar putea sa se cupleze cu altu cu care n-o sa fie fericita sau ca la un moment dat vei fi luat si tu de o alta fata. big grin
bafta!

| Kovacs06maria a răspuns:

Buna!
E chiar aiurea chestia aceasta, in care persoana la care tinem si in unele cazuri tine si aceasta la noi... da importanta acel vobre, in loc sa isi asculte inima si sa lase lumea sa vorbeasca pana nu mai poate.Chiar nu stiu ce i'ai putea spune pentru a o convinge, dar ai putea incerca sa discuti cu ea, sa'i demonstezi cat de mult ti la ea chiar daca stie...nu te da batut, lupta pentru ceea ce simtiwinkingBafta!