| Ioannnaaaaa a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
Deci este un baiat care m`a placut si mi-a cerut numarul de telefon, am vorbit cu el, m`a` chemat afara dar nu am vrut sa ies...el este cu 2 ani mai mare ca mine ..cand ma intalneam cu el ..statea numai dupa mine si imi spunea sa imi petrec ziua cu el ..sa iesim la un suc...dar acum cand ne vedem pe strada nici nu ma baga in seama.sad
Si nu pot sa imi explic de ce se comporta acum asa cu mine.

Răspuns Câştigător
| Mădălllinna a răspuns:

Deoarece l-ai refuzat... s-a gandit sa te faca sa simti ceea ce a simtit si el sau... in cel mai rau caz ai fost doar un moft si i-a trecut repede. Nu trebuie sa pui la sufletwinking ca el sunt miii si sute, ca tine happy niciuna.

9 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Bună,Ioannnaaaaa!
Aproape toţi băieţii au un orgoliu de neînchipuit.
După părerea mea, refuzul tău l-a îndemnat să-ţi dea o "lecţie".Cel mai bine este, să discuţi cu el şi să-i spui ce înseamnă pentru tine.
Ceea ce crezi tu, crede şi respectivul băiat.
Numai bine, şi deschide-i porţile către inima ta dacă crezi că între voi poate fi mai mult decât o amiciţie!

| Yhugato a răspuns (pentru misterioaѕa):

Exact,parca ai fi baiatwinking si eu fac asa! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai facut ceva si l-ai deranjat... Eu zic sa incerci sa fii prietenoasa cu el, sa continui asa, si incearca sa il saluti cand va mai intalniti tongue Daca el nu te saluta, ori e un om de nimic, ori nu te saluta cu un motiv laughing Poate a asteptat ca tu sa il saluti pe strada atunci, si a vazut ca nu l-ai salutat, si acum e suparat. Dar daca se supara din atat, eu zic ca nu merita efortul... tongue Sau poate chiar il iubesti. Atunci ar trebui sa faci cam asa thinking : Incerci sa vezi daca e suparat pe tine fara sa il intrebi, apoi il intrebi, parand vinovata tongue Daca nu iti raspunde, incearca sa ii scrii o scrisoare de impacare, sau ii spui ca il iubesti si ca vrei sa fiti impreuna big grin. Nu te lasawinking Dar daca chiar ii pari invizibila, lasa-l un timp, plimba-te cu altcineva si o sa il faci gelos laughing Apoi daca toate merg bine, te vei impaca cu el tongue Iar daca el intreaba daca te-ai combinat cu acel cineva, numai ca sa il faci gelos, tu ii spui asa laughing : "Am crezut ca era ceva intre mine si el, dar am realizat ca doar pe tine te iubesc." tongue Sigur va merge laughing E o replica buna xD. Sper sa iti fii fost de folos happy Mult succes cu el :*

| Ioannnaaaaa explică (pentru anonim_4396):

Cum sa fiu prietenoasa cu el daca nici nu ma mai baga in seama?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ioannnaaaaa):

Nu trebuie sa te bage in seama ca sa fii prietenoasa cu el laughing Ma rog, sa zicem cum zici tu tongue Atunci fa-l gelos! O sa isi revinawinking Asa sunt unii baieti tongue Asta doar daca il iubesti cu adevarat... Daca nu il iubesti cu adevarat, atunci nu merita efortul.winking

| Ioannnaaaaa explică (pentru anonim_4396):

Prima oara nu mi-a placut de el...dar dupa un timp am inceput sa am sentimente fata de el....si acum nu stiu ce sa mai fac ca sa nu ma mai gandesc la el crying sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca sucul ala sa nu se transforme in sex

| Șurubelniță a răspuns:

Pai daca l-ai refuzat, cum ai vrea sa se comporte cu tine? Bine, nici chiar in halul acesta in care sa nu te bage in seama, ca asta deja e nesimtire, dar nu poti sa ai pretentia ca el sa se comporte la fel cu tine daca tu l-ai refuzat in continuare.
El pur si simplu a renuntat in a mai incerca sa iasa cu tine pentru ca a vazut ca nu se poate si probabil ca si-a focalizat atentia asupra altei fete, sau si-a ocupat timpul cu altceva.

| Roland22 a răspuns:

Orgoliul masculin.o sa ii treaca.cauta-l tu