La supermarket nu au aparate de vanzare, la hypermarket gen Cora, Carefour da au, Auchan, dar supermarketurile cum e mega image au numai mincare nici macar haine nu au
Ai scris degeaba, nu are nici o legătură cu ceea ce am întrebat eu, nu cum se numește era esența.
Ce bine i-ai dat-o peste bot lui Cristiiii, băă Cristiiiiiii )
Ăsta scrie ca să se afle în treabă, total paralel cu realitatea.
Revenind la întrebarea ta, nu e o idee rea să-i ceri ig-ul sau Facebook-ul când te mai duci pe-acolo. Dar fă-o să pară neplanuit. Te uiți la un produs înainte și apoi te duci și îl întrebi dacă poate să-ți spună mai multe despre aparatul respectiv (specificații, dotări etc) și dacă ar merita să-l cumperi. De-acolo vezi cum duci discuția în altă zonă ca să poți să-l întrebi chestii mai personale
Buna.Vezi daca nu are numele pe o eticheta atasata de haina, sau pe un snur de ala pus la gat. In felul acesta il poti cauta pe retelele sociale si vedea daca are prietena sau nu, desi asta poate intra la categoria creepy/stalker, in functie de perspectiva din care privesti.
Cred ca cel mai sanatos e sa il intrebi direct daca nu vrea sa beti o cafea sau ceva.
Ok, spun parerea mea, care am o atârnare atât de serioasă față de relații încât nu mă atras de acum 20 de ani ai mei față de nici un băiat atât de mult, încât să vreau sa vb cu el mai mult de 30 minute
În primul rând, trebuie să înțelegi cât de mult îți place de el și să îți asumi responsabilitățile. Cerând contactul lui poți involuntar să-ți faci impresia de o fată "disponibilă". Așa-i societatea, ce să faci
Și aici deja nu știi cum v-a reacționa el. El poate să dorească relații serioase, poate să facă o "joacă", care deloc nu va fi în folosul tău, sau poate să te ignore.
Deci, ce recomand eu.
Să faci ceea ce vrei. E super când nu te restrângi în dorințele tale și deschis ți le exprimi. Și deloc nu importă cine face primul pas. Dar nu trebuie să-ți dai inima, pentru că nu știi cum va reacționa el. Trebuie să fii foarte atentă, pentru că lumea amu e foarte rea
Ar fi bine să transformi totul într-o glumă și să arăți încrezută și în așa mod de parcă nu-ți pasă o să-ți dăie el contactul său sau nu.
Ceva de genul "Ce bărbat frumos și eu nu știu cum îl cheamă..."
De fapt, eu nu aș face așa ceva, pentru că nu am curajul ))), dar poate tu vei fi mai curajoasă ca mine? Cele care nu se opresc în fața fricii să știi că ajung departe.
Îți urez succes indiferent de ce alegere o să faci!
Cat de frumos explicat. Îți ador gândirea!
George0197 întreabă: