anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati straight face! Deci... un baiat ma place foarte mult.Insa eu nu simt nimic pentru el nici o atractie nimic nu il vad decat ca pe un simplu amic. El are si un anturaj prost de tot oh go on gen:bautura tigari etnobotanice si problema e ca consuma foarte des. Mi-a spus ca pentru mine le-ar lasa pe toate insa eu nu vreau sa imi fie mai mult decat un prieten.Va rog sa ma intelegeti si sa ma ajutati cu un sfat...mentionez ca imi este mila de el as incerca din tot sufletul sa il ajut sa se lase de anturaju asta dar doar ca o prietena.Nu il pot vedea mai mult de atat niciodata. Funda :*!

Răspuns Câştigător
| Bondgirl_7645 a răspuns:

Nu cred ca e de datoria ta sa il scoti din... ce s-a bagat el, cu toate ca poate il poti ajuta in calitate de amica. Daca tie nu iti place de el, nu trebuie sa fi cu el din mila, sau sa ai remuscari, pana la urma tot nu ati fi fost impreuna, pentru ca o relatie se bazeaza pe sentimentele a doua persoane, una fata de cealalta. Poate ar fi renuntat la anturajul pe care il are pentru tine, dar daca nu simti nimic pentru el, atunci despartirea ar fi inevitabila, deci iar s-ar intoarce de unde a plecat. Tu oricum fi alaturi de el, poate il poti convinge ca nu e bine ce face. Bafta in alegerile pe care le faci!winking

7 răspunsuri:
| Nicky29 a răspuns:

Daca ii spui ca nu vrei sa fi cu el nu o sa mai vorbeasca cu tine fiind suparat o sa se drogheze si mai mult.Deci inevitabil nu poti sa impaci nici varza nici capra.Din situatia asta trebuie ca el sa iasa prost si sa isi dea seama ca nu este de el viata lui deci nu il lua cu frumosu spune-i:te droghezi si nu gasesc nimic pozitiv in asta daca tie iti place poti sa continui asa in schimb poti sa te lasi de droguri si sa fim amici in continuare. Daca iei este chiar un prieten adevarat trebuie sa eu spui in fata, daca nici tu nu o sa eu spui in fata ca esti prietena cu el atunci cine?

| Mocşiiiii a răspuns:

Atunci pur si simplu fii prietena lui. Ca sa il poti ajuta nu trebuie sa fii iubita lui. Ajuta-l sa renunte la ele cu sfaturi si incearca sa aflii de ce consuma diferite "chestii" care nu ii folosesc. Incearca sa aflii care este problema lui incat a ajuns la gesturi extreme. Apoi dupa ce ai aflat incearca sa il ajuti sa gaseasca alte solutii pentru problema lui. Fa-l sa se deschida in fata ta si asa vei putea sa il ajuti sa isi depasesca problema. Incearca, pentru ca si eu am fost intr-o astfel de situatie cu un prieten si am reusit sa il fac sa iasa din acea stare, e adevarat ca eu am fost ajutata si de alte doua prietene de ale mele. La noi a funcionat... Asa ca SUCCES! kiss

| Crina_8634 a răspuns:

Ce dragut! Esti populara si iti e mila de bietul baiat care ar face orice pentru tine puppy dog eyes. Fata mea, anturajul cuiva e format din totalitatea persoanelor care constituie mediul sau social, conform dexului (cine stie daca o avea dreptate asta). Bautura, tigarile si etnobotanicele sunt de obicei vicii. Ideea e ca se poate renunta la ele pentru o persoana draga. Dar daca nu faci tu sacrificiul asta de a te cupla cu el pentru a-i salva viata, il ajuta altcineva. Tu nu te stresa prea mult ca faci riduri.

| rebela2011 a răspuns:

Poi ai putea sa-i explici ca el nu inseamna pentru tine decat un prieten si ca tu nu vei putea fii impreuna cu el, dar daca se va lasa de consumuri veti ramane prieteni daca nu nu

| JaJe a răspuns:

Inainte de toate, nu se va lasa niciodata de bautura/tigari/etnobotanice pentru o fata! poate se lasa provizoriu, dar cand omul este dependent, nu prea ai ce sa ii faci.

Sfatul meu este unul simplu, spune-i ca nu simti nimic pentru el, si ca se chinuie degeaba. Daca el te respecta ca "amici" va intelege acest lucru, daca nu va intelege. Inseamna ca el nu a vrut de la tine decat un singur lucru. stii tu ce.

| Bula001 a răspuns:

Iulia, in calitate de baiat eu te sfatuiesc sa-i spui ceea ce ai tu crezi despre el intr-un mod cat mai binevoitor (in sensul ca nu il faci sa se simta rau), ai putea incepe cu ceva de genul:
-Nu doresc sa-ti ranesc sentimentele insa as prefera sa ramanem doar niste simpli amici, sunt sigura ca iti vei gasi in final o fata care sa te iubeasca asa cum si tu o iubiesti pe ea... (asta l-ar putea face sa nu se apuce sa planga pe la colturi sau altceva, de asemenea ai putea incerca sa-i oferi niste sfaturi ca sa isi faca o imagine mai buna diferita de cum ne-o prezinti tu noua sau eventual sa-l prezinti uneia din prietenele tale care l-ar putea considera dragut) sunt multe optiuni acestea 3 sunt cele mai bune dupa parerea mea; bafta, chiar sunt curios cum va reactiona daca ai face cum ti-am spus euwinking. Sper sa-ti fi fost de ajutor.

| andreidda a răspuns:

Auzi da-mi nr tau si acceptal ascultama pentru ca il stiu da consuma... dar e de treaba si e sufletis